BREAKING:IT Relation køber mægtige Itadel

Artikel top billede

Tidligere Conscia-boss Peter Rafn på jagt efter nyt CEO-job efter otte måneders pause: "Jeg vil gerne mærke duften af savsmuld fra manegen igen"

Efter Peter Rafn sidste år forlod sin CEO-stilling hos Conscia sidste år, var han ikke så sikker på, om at skulle ende i en operativ direktørstilling igen. Han trak stikket for at fokusere på sit bestyrelsesarbejde og tog en bestyrelsesuddannelse på CBS. Men nu er han klar til et nyt kapitel som CEO.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Hvad Peter Rafn har brugt de seneste otte måneder på.
  • Hvilken type job han leder efter.
  • Hvorfor han mener, at man skal "turde stilheden".
983
5 min
Gennem 15 år har Peter Rafn bestredet en række CEO-poster i den danske it-branche.

Men sidste år trak han stikket, da han sagde farvel til Conscia Danmark i maj.

Her lød overvejelsen, at en bestyrelseskarriere øjnede sig, og dermed kunne det operative job som direktør være et afsluttet kapitel for Peter Rafn.

Men nu fortæller han til Computerworld, at han er klar til at tage endnu en tørn.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.