Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Stifter af Facebook sammen med den tidligere amerikanske præsident Donald Trump.

Facebook slår igen mod Apple: Lancerer ny funktion til alle iPhone-brugere

Mark Zuckerberg er klar med et modtræk til Apples øgede privacy fokus. Facebook lancerer nu officielt en ny funktion til sine brugere.

Apple og Facebook er kommet i åben konflikt over privacy tiltag, der kan blokere for Facebooks forretningsmodel.

iPhone-producenten har nemlig introduceret en række nye privacy-tiltag. Det har fået Facebook til at beskylde Apple for at misbruge sin markedsposition.

Mandag har Facebook derfor nu lanceret en funktion, der giver iPhone-brugere mulighed for fortsat at modtage personificerede reklamer på Facebooks platforme.

Det skriver Reuters.

Læs også: Mark Zuckerberg i hårdt angreb på nye privacy-tiltag i iOS 14: ”Apple er nu en af vores største konkurrenter”

Ifølge nyhedsbureauet vil brugerne blive mødt af en fuldskærmsbesked, hvor brugerne får mulighed for at fortsat at få reklamer der er målrettet den enkelte bruger på trods af Apples tiltag.

Det gør Facebook for at "støtte virksomheder, der er afhængige af reklamer når frem til kunderne," lyder det fra selskabet.

”Apple har et hvert tænkeligt incitament til at bruge sin dominerende platforms-position til at gribe ind i hvordan andre apps fungerer, hvilket de regelmæssigt gør til fordel for egne apps,” har Mark Zuckerberg tidligere sagt om Apples privacy-tiltag.

Læs mere her: Krigen mellem Facebook og Apple tager til i styrke: Zuckerberg truer med retssag
IT-JOB

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

IT-medarbejder til helpdesk

IT & Co ApS

IT-konsulent

HERNING FOLKEBLAD (VESTJYLLAND) A/S

Fullstack PHP-udvikler med tech-lead ambitioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.