Artikel top billede

Stifter af Facebook sammen med den tidligere amerikanske præsident Donald Trump.

Facebook slår igen mod Apple: Lancerer ny funktion til alle iPhone-brugere

Mark Zuckerberg er klar med et modtræk til Apples øgede privacy fokus. Facebook lancerer nu officielt en ny funktion til sine brugere.

Apple og Facebook er kommet i åben konflikt over privacy tiltag, der kan blokere for Facebooks forretningsmodel.

iPhone-producenten har nemlig introduceret en række nye privacy-tiltag. Det har fået Facebook til at beskylde Apple for at misbruge sin markedsposition.

Mandag har Facebook derfor nu lanceret en funktion, der giver iPhone-brugere mulighed for fortsat at modtage personificerede reklamer på Facebooks platforme.

Det skriver Reuters.

Læs også: Mark Zuckerberg i hårdt angreb på nye privacy-tiltag i iOS 14: ”Apple er nu en af vores største konkurrenter”

Ifølge nyhedsbureauet vil brugerne blive mødt af en fuldskærmsbesked, hvor brugerne får mulighed for at fortsat at få reklamer der er målrettet den enkelte bruger på trods af Apples tiltag.

Det gør Facebook for at "støtte virksomheder, der er afhængige af reklamer når frem til kunderne," lyder det fra selskabet.

”Apple har et hvert tænkeligt incitament til at bruge sin dominerende platforms-position til at gribe ind i hvordan andre apps fungerer, hvilket de regelmæssigt gør til fordel for egne apps,” har Mark Zuckerberg tidligere sagt om Apples privacy-tiltag.

Læs mere her: Krigen mellem Facebook og Apple tager til i styrke: Zuckerberg truer med retssag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere