Artikel top billede

Jens Myrup Pedersen skal opdyrke cybersikkerhedstalenter for Forsvarets Efterretningstjeneste: Er ny landstræner for landsholdet i cybersikkerhed

Interview: Jens Myrup Pedersen er landstræner for det danske landshold i cybersikkerhed, og han skal samtidig stå for arrangere De Danske Cybermesterskaber. Det kan lyde kuriøst, men målet er at styrke det danske cyberforsvar, forklarer han

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Mød den danske cyber-landstræner Jens Myrup Pedersen
  • Bliv klogere på, hvem der kan deltage i de danske cybermesterskaber og blive rekrutteret til landsholdet
  • Bliv indsigt i hvad formålet er med at have et dansk cyberlandshold, og hvorfor Forsvarets Efterretningstjeneste er involverert
995
5 min
Du kender ham muligvis ikke.

Men han er nok det tætteste den danske sikkerhedsbranche kommer på en Nicolaj Jakobsen eller en Kasper Hjulmand.

For Jens Myrup Pedersen, der til daglig er professor ved Aalborg Universitet, er for nylig blevet udnævnt til dansk landstræner.

Ikke i håndbold eller fodbold, men i cybersikkerhed.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Efter fem år med KMD: Banedanmark søger it-leverandør til kæmpeordre på 170 millioner kroner
Banedanmark søger it-leverandør, der skal stå for driften af alle organisationens administrative it-systemer, når KMD’s nuværende kæmpe-kontrakt udløber.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.