Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Europa sakker bagud i det globale AI-kapløb: USA og Kina buldrer frem

Både USA og Kina trækker hastigt fra Europa i udviklingen på det vigtige AI-område. Det er der flere afgørende grunde til, konkluderer ny rapport. Se den her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvorfor AI-kapløbet har stor betydning.
  • Se hvordan styrkeforholdet er mellem USA, Kina og EU.
  • Se hvad der gør forskellen.
492
2:30 min
Der investeres i disse år betydelige summer i udvikling af systemer med kunstig intelligens, der for alvor er ved at finde vej ind i mange organisationer i mange forskellige afskygninger.

De intelligente systemer kan anvendes til blandt andet effektivisering, at skabe dyb indsigt i alle områder af forretningen, innovation, automatisering, it-sikkerhed og mange andre ting, der har direkte konsekvenser for konkurrencedygtigheden.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.