Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Huawei-stifter rækker hånden ud til Joe Biden: Håber på at kunne købe "store mængder" af amerikanske produkter

Huawei-stifteren Ren Zhengfei rækker ud til USA's nye præsident Joe Biden i sin første medieoptræden i måneder. Stifteren håber på, at præsidenten vil have amerikanske virksomheders interesse in mente, når han udformer politik omkring kinesiske tech-selskaber.

Efter flere måneder udenfor rampelyset er Huawei-stifteren Ren Zhengfei igen stemplet ind.

Han rækker nu hånden ud til USA's nye præsident, Joe Biden.

Huawei-stifteren satser på, at selskabet i fremtiden kan købe amerikanske produkter.

Det skriver Reuters.

Under Trump-regeringen er Huawei blevet mødt med flere handelsrestriktioner, der har gjort det svært at købe amerikanske chips blandt andet.

Ren Zhengfei understreger, at han er sikker på, at præsidenten vil have amerikanske virksomheder interesse for øje, når han laver politik vedrørende de kinesiske tech-giganter, lyder det.

"Vi håber, at den nye administration vil have en åben politik til gavn for de amerikanske virksomheder og også den økonomiske udvikling i USA," siger Ren Zhengfei, der tilføjer, at det vil være gavnligt for amerikanske virksomheder at kunne handle med kinesiske virksomheder.

Huawei, der er verdens største producent af telekommunikationsudstyr, har været hårdt presset af Trump-administrationen, der blacklistede selskabet i maj 2019.

Det var med henvisning til nationale sikkerhedshensyn, men Huawei har gentagne gange benægtet anklagerne om, at der skulle være en risiko ved at benytte dets udstyr.

Ren Zhengfei fortæller ligeledes, at han mener, det vil være "ekstremt vanskeligt" for Huawei at blive fjernet fra listen. Men han understreger samtidig, at selskabet fortsat håber på at købe "store mængder" af amerikanske materialer og udstyr.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.