Artikel top billede

(Foto: OYY)

Huawei-stifter rækker hånden ud til Joe Biden: Håber på at kunne købe "store mængder" af amerikanske produkter

Huawei-stifteren Ren Zhengfei rækker ud til USA's nye præsident Joe Biden i sin første medieoptræden i måneder. Stifteren håber på, at præsidenten vil have amerikanske virksomheders interesse in mente, når han udformer politik omkring kinesiske tech-selskaber.

Efter flere måneder udenfor rampelyset er Huawei-stifteren Ren Zhengfei igen stemplet ind.

Han rækker nu hånden ud til USA's nye præsident, Joe Biden.

Huawei-stifteren satser på, at selskabet i fremtiden kan købe amerikanske produkter.

Det skriver Reuters.

Under Trump-regeringen er Huawei blevet mødt med flere handelsrestriktioner, der har gjort det svært at købe amerikanske chips blandt andet.

Ren Zhengfei understreger, at han er sikker på, at præsidenten vil have amerikanske virksomheder interesse for øje, når han laver politik vedrørende de kinesiske tech-giganter, lyder det.

"Vi håber, at den nye administration vil have en åben politik til gavn for de amerikanske virksomheder og også den økonomiske udvikling i USA," siger Ren Zhengfei, der tilføjer, at det vil være gavnligt for amerikanske virksomheder at kunne handle med kinesiske virksomheder.

Huawei, der er verdens største producent af telekommunikationsudstyr, har været hårdt presset af Trump-administrationen, der blacklistede selskabet i maj 2019.

Det var med henvisning til nationale sikkerhedshensyn, men Huawei har gentagne gange benægtet anklagerne om, at der skulle være en risiko ved at benytte dets udstyr.

Ren Zhengfei fortæller ligeledes, at han mener, det vil være "ekstremt vanskeligt" for Huawei at blive fjernet fra listen. Men han understreger samtidig, at selskabet fortsat håber på at købe "store mængder" af amerikanske materialer og udstyr.
IT-JOB

Netcompany A/S

IT Manager

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

IT Applikationsmanager

Unik System Design A/S

Teamleder til Hosting og Support
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere