Artikel top billede

Silicon Valley Bank pumper millioner ind i dansk tech-selskab

Danske Leapwork modtager 30 millioner kroner i frisk kapital fra Vækstfonden og Silicon Valley Bank. Sidstnævnte etablerede sig i København sidste år, og med denne investering er det første gang, at selskabet sender penge efter et dansk selskab.

Det danske tech-selskab Leapwork henter 30 millioner i frisk kapital.

Pengene kommer fra Silicon Valley Bank samt Vækstfonden.

Det skriver Børsen.

Silicon Valley Bank specialiserer sig i lån til iværksættere. Det er kun lidt over et år siden, at selskabet etablerede sig i Norden med en dansk afdeling.

Investeringen i Leapwork markerer en milepæl for selskabet, der nu har givet sit første lån til en dansk virksomhed

"Det er ret spændende for os, fordi det er den første aftale, vi annoncerer fra vores kontor i Danmark. Forhåbentlig bliver dette kun begyndelsen," siger Matthew Gazeley, der er PR-ansvarlig for Silicon Valley Bank i Europa.

Danske Leapwork, der blev stiftet i 2015 af Christian Brink Frederiksen og Claus Rosenkrantz Topholt, står bag en automatiseringsplatform, der ikke kræver kodeprogrammering. Det gør platformen mere brugervenlig for det brede publikum.

Christian Brink Frederiksen forklarer, at Leapwork i 2020 har åbnet nye salgskontorer i England, Tyskland, Holland og Frankrig. Nu lyder planen, at der også skal satses yderligere i USA, hvor flere kontorer skal udvides på østkysten.

Sidste gang Leapwork var ignnem en finansieringsrunde var i 2019. Her modtog selskabet 66 millioner kroner fra venturefondene DN Capital og E.ventures.

Læs også: Venturefonde pumper millioner af kroner ind i dansk tech-firma
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsofts løfte om at holde data i EU sætter AWS og Google under pres - også selv om Microsoft nok ikke kan holde det
Kommentar: Med løftet om at passe bedre på europæiske data sætter Microsoft konkurrenterne under pres. Det spændende er nu, hvor meget bund, der er i løftet - og hvad Googles og AWS' svar bliver.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.