Artikel top billede

Silicon Valley Bank pumper millioner ind i dansk tech-selskab

Danske Leapwork modtager 30 millioner kroner i frisk kapital fra Vækstfonden og Silicon Valley Bank. Sidstnævnte etablerede sig i København sidste år, og med denne investering er det første gang, at selskabet sender penge efter et dansk selskab.

Det danske tech-selskab Leapwork henter 30 millioner i frisk kapital.

Pengene kommer fra Silicon Valley Bank samt Vækstfonden.

Det skriver Børsen.

Silicon Valley Bank specialiserer sig i lån til iværksættere. Det er kun lidt over et år siden, at selskabet etablerede sig i Norden med en dansk afdeling.

Investeringen i Leapwork markerer en milepæl for selskabet, der nu har givet sit første lån til en dansk virksomhed

"Det er ret spændende for os, fordi det er den første aftale, vi annoncerer fra vores kontor i Danmark. Forhåbentlig bliver dette kun begyndelsen," siger Matthew Gazeley, der er PR-ansvarlig for Silicon Valley Bank i Europa.

Danske Leapwork, der blev stiftet i 2015 af Christian Brink Frederiksen og Claus Rosenkrantz Topholt, står bag en automatiseringsplatform, der ikke kræver kodeprogrammering. Det gør platformen mere brugervenlig for det brede publikum.

Christian Brink Frederiksen forklarer, at Leapwork i 2020 har åbnet nye salgskontorer i England, Tyskland, Holland og Frankrig. Nu lyder planen, at der også skal satses yderligere i USA, hvor flere kontorer skal udvides på østkysten.

Sidste gang Leapwork var ignnem en finansieringsrunde var i 2019. Her modtog selskabet 66 millioner kroner fra venturefondene DN Capital og E.ventures.

Læs også: Venturefonde pumper millioner af kroner ind i dansk tech-firma
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere