Det vrimler med nye it-job: Her er ni BI-stillinger som er ledige nu

Er du skarp til BI og på udkig efter et nyt job? Så har vi fundet otte spændende stillinger, der kan give din karriere et friskt pust.

På denne uges jobliste sætter vi fokus på otte spændende business intelligence-job, der er fordelt i hele Danmark.

Senior modern data platform architect til Columbus 
Vil du bringe din backend og modern data platform-erfaring i spil, samtidigt med at du har plads til din familie?

Vil du være med på data beatet og arbejde med de nyeste metoder og tendenser? Og ønsker du at få skræddersyet en stilling, så den passer lige nøjagtigt til dig? Så er vores data rockstar-team noget for dig.

Se mere her


Senior advanced analytics architecht til Columbus
Vil du bringe din backend og Advanced Analytics erfaring i spil, samtidigt med at du har plads til din familie?

Vil du være med på data beatet og arbejde med de nyeste metoder og tendenser? Og ønsker du at få skræddersyet en stilling, så den passer lige nøjagtigt til dig? Så er vores Data Rockstar-team noget for dig.

Se mere herIt-student worker til BI og data analytics til Iterators ApS
Er du i gang med en kandidat inden for IT, Informationsvidenskab, business intelligence eller lignende? Har du haft fingrene på tastaturet og stiftet bekendtskab med SQL, eller et programmeringssprog såsom Python?

Så er du måske vores nye Student Worker i The ITerators.

Se mere her

BI-udvikler med Power BI-erfaring til Ringkjøbing Landbobank
Vil du bidrage til Ringkjøbing Landbobanks ambition om at blive en yderligere datadreven organisation, og brænder du for programmering og datahåndtering?

Så er jobbet som BI-udvikler med Power BI-erfaring i bankens it-afdeling noget for dig.

Se mere her

BI-Specialist til Hofor
Vil du være med til at gøre Hofor mere datadrevet?

Som vores nye BI-specialist er det din opgave at varetage udvikling og vedligeholdelse af vores BI-platform samt assistere forretningen med datamodellering og udvikling af avancerede frontend-rapporter og dashboards.

Se mere herBusiness Driven BI Developer til Capgemini Danmark
Would you like to help major Nordic organizations to deliver large scale data solutions that enable them to unlock real value through advanced analytics and data visualization tools? Our clients need data, insights and visuals in order to make better data-driven decisions.

Se mere her

Dataspecialist til Danske Andelskassers Bank
Brænder du for at arbejde med SAS, Power BI og lignende værktøjer, og vil du være med til at gøre Andelskassen til en endnu mere datadrevet bank?

Så er det måske dig, vi søger til vores team, der leverer data til kolleger i både filialer og stabsfunktioner.

Se mere her

Senior data scientist til Systematic
Har du flair for at afdække en forretnings behov? Brænder du for at skabe indsigt i en bred vifte af produkter på tværs af brancher?

Har du erfaring med at identificere muligheder og se potentialet i dit møde med forretningsområder og domæner? Så har vi jobbet til dig som senior data scientist i vores business intelligence- og data science-afdeling.

Se mere her

MS Azure arkitekt til BI & data science til Systematic
Er du et fagligt fyrtårn inden for dit felt? Trives du i en kundeorienteret rolle, hvor forretning og udvikling går hånd i hånd?

Vi udvider vores Business Intelligence og Data Science team, og søger en erfaren arkitekt, der vil være med til at skabe den rejse, som vi allerede er begyndt.

Se mere her

”Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.”Flere artikler om Job & Karriere

Er du jagt efter et nyt job som it-projektleder? Vi har fundet 10 spændende job til dig, der er ledige netop nu

Netop nu kan du søge disse 10 ledige stillinger som it-projektleder på spændende arbejdspladser som NaviPartner, SDC og Vertica.

1 Er du udkig efter et job som .net-udvikler? Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 dugfriske it-stillinger, som du kan søge i påskeferien
På jagt efter et job som it-arkitekt? Her er en stribe helt friske stillinger, som du kan søge nu
På jagt efter et udvikler-job? Her er 10 frontend- og full-stack-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
Bankdata klar med sin største it-leverance nogensinde: “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft”
Om to måder går Bankdata ind i næste fase af det største initiativ i virksomhedens historie. “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft. Det har været et stort og meget vigtigt projekt,” siger udviklingsdirektør hos Bankdata Christian Wiese.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed?