Foto: SAS Institute.

SAS Institute forlader sit danske hovedkontor efter 34 år: Flytter til splinternyt byggeri på 5.000 kvadratmeter - se det her

SAS Institute siger farvel til kontoret på Købmagergade i midten af København efter mere end 30 år. Nu står selskabet klar med et splinternyt dansk hovedkontor i samme bygning som GlobalConnect. Se det nye kontor her.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Se SAS Institutes nye danske hovedkvarter
  • Hvorfor selskabet flytter fra Købmagergade i København
  • Hvem SAS Institute skal dele bygning med
669
3:30 min
SAS Institute er klar med et splinternyt dansk hovedkontor.

Fremover vil selskabet høre hjemme i Skanskas nyopførte kontorbyggeri på Havneholmen, der er en halvø på Kalvebod Brygge i Københavns Sydhavn.

Her får SAS Institute omkring 5.000 kvadratmeter til selskabets 180 København-baserede medarbejdere i det nye, bæredygtige byggeri.

Derved siger selskabet farvel til lokalerne på Købmagergade i indre København, hvor SAS Institute har hørt hjemme siden 1986.

Henrik Ernlund Pedersen, dansk landechef hos SAS Institute, fortæller til Computerworld, at selskabet allerede begyndte at se efter et nyt domicil for fire år siden.

"Jeg tror, vi har set samtlige ejendomme i Københavns-området. Det var en præmis, at vi ikke ville for langt væk fra indre by. Så faldt vi over det her projekt med et nybyggeri,” siger han og tilføjer:


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.