Artikel top billede

Foto: SAS Institute. (Foto: Pr-foto: SAS Institute)

SAS Institute forlader sit danske hovedkontor efter 34 år: Flytter til splinternyt byggeri på 5.000 kvadratmeter - se det her

SAS Institute siger farvel til kontoret på Købmagergade i midten af København efter mere end 30 år. Nu står selskabet klar med et splinternyt dansk hovedkontor i samme bygning som GlobalConnect. Se det nye kontor her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se SAS Institutes nye danske hovedkvarter
  • Hvorfor selskabet flytter fra Købmagergade i København
  • Hvem SAS Institute skal dele bygning med
669
3:30 min
SAS Institute er klar med et splinternyt dansk hovedkontor.

Fremover vil selskabet høre hjemme i Skanskas nyopførte kontorbyggeri på Havneholmen, der er en halvø på Kalvebod Brygge i Københavns Sydhavn.

Her får SAS Institute omkring 5.000 kvadratmeter til selskabets 180 København-baserede medarbejdere i det nye, bæredygtige byggeri.

Derved siger selskabet farvel til lokalerne på Købmagergade i indre København, hvor SAS Institute har hørt hjemme siden 1986.

Henrik Ernlund Pedersen, dansk landechef hos SAS Institute, fortæller til Computerworld, at selskabet allerede begyndte at se efter et nyt domicil for fire år siden.

"Jeg tror, vi har set samtlige ejendomme i Københavns-området. Det var en præmis, at vi ikke ville for langt væk fra indre by. Så faldt vi over det her projekt med et nybyggeri,” siger han og tilføjer: