Artikel top billede

Nvidias næste grafikkort får indbygget bremseklods: Det skal være uegnet til krypto-mining

Grafikgiganten Nvidia døjer med at følge med efterspørgslen på sine grafikkort.

Den udbredte mangel på grafikkort har i forvejen fået producenten til at hive aldrende modeller tilbage fra pensionen og får nu selskabet til at tage et drastisk skridt.

Selskabets kommende grafikkort vil få indbygget en digital bremseklods, der skal gøre det uegnet til såkaldt krypto-mining, hvor kortets grafiske regnevner anvendes til at udvinde digitale kryptovalutaer såsom Ethereum.

Det er blandt andets kryptovalutaernes nylige himmelflugt der får Nvidia til at indføre begrænsningen på det kommende RTX 3060 grafikkort - et kort med masse-appel qua sin debutpris på 329 amerikanske dollar. Kortet får salgsdebut 25. februar.

Med begrænsningen vil det nye kort kun levere omkring den halve ydelse, når der skal udvindes Ethereum, skriver The Verge.

Krypto-guldgraverne opfordres af Nvidia til at investere i selskabets kommende ’CMP HX’ kort, som er grafikkort særligt tilpasset til udvinding af kryptovalutaer.

Læs også: Total tørke på grafikkort-markedet får Nvidia til at genoplive gamle grafikkort-modeller
IT-JOB

SEGES Innovation

Digital/ IT Program Manager

HusCompagniet A/S

IT-driftsansvarlig

Capgemini Danmark A/S

Software Engineer

Unik System Design A/S

Softwareudvikler med bred viden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere