Bjarne Jørgensen, tidligere markedschef hos SKI, skifter til Atea.

SKI-chef stopper: Skifter til Atea

Markedschef hos SKI, Bjarne Jørgensen, har afleveret sin opsigelse hos SKI og begynder mandag i topstilling hos Atea.

"Efter mere end syv år i SKI blev det dagen, hvor jeg afleverede nøglekort, P-tilladelse og pc."

Sådan skriver Bjarne Jørgensen, der indtil i går mandag har været markedschef hos SKI, på Linkedin.

Dermed tager han svingdøren fra det offentlige til det private, hvor han skal støtte forretningen hos Atea.

Bjarne Jørgensen nævner ikke, hvilket kundeområde han skal arbejde med hos Atea. Men qua sin lange erfaring fra det offentlige, herunder SKI-aftaler, må det forventes, at det bliver inden for det område.

"Det bliver nyt, det blir’ det også jobmæssigt, når jeg skal på den anden side af 'disken'," skriver han om sit nye job, som han begynder i på mandag 1. marts.

Fortid hos KMD og Frederiksberg Kommune
Hos SKI har Bjarne Jørgensen gennem årene arbejdet med mange af SKI's forskellige rammeaftaler. Han er blandt andet en af hovedarkitekterne bag SKI's rammeaftale for it-drift, 02.22.

I han senere år hos SKI var det udelukkende den aftale, som han brugte sin tid på.

Det fortalte han Computerworld tilbage i september 2019.

"Før i tiden vidste jeg rigtig meget om alle rammeaftalerne i detaljer. I dag fokuserer jeg udelukkende på 02.22. 100 procent. Jeg laver ikke andet, for det er en helt ny måde at gå til markedet på," sagde han.

Læs hele interviewet med ham her: SKI om ny rammeaftale: "Vi har skabt en aftale, som nok rummer noget af det bedste, der er på markedet i dag"

Før SKI har Bjarne Jørgensen siddet med ansvaret for tilbudsgivningen hos KMD, chef for it-services hos Frederiksberg Kommune og så har han også i en kortere overgang været hos Atea som business manager.

Læs også: "Det undrer mig, at der ikke er nogen, der har lavet noget tilsvarende på det private marked"
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.