Artikel top billede

Dansk tech-firma henter 200 millioner kroner og vil have sin teknologi ind i alle smartphones

NIL Technology har en målsætning om at få sin optiske teknologi ind i alle de populære smartphones.

Det danske techfirma NIL Tehnology, der laver optiske nano-komponenter, har hentet 200 millioner i en investeringsrunde. Det skriver Børsen.

“Nu skal vi ud at bevise, at vi er bedre end alle de andre,” siger Theodor Nielsen, der er administrerende direktør i NIL Technology.

Han forklarer, at selskabet som det første skal have opskaleret sin produktion, og herefter er det ambitionen, at NIL Technology skal være leverandør til alle verdens store smartphone-brands.

Bruges til ansigtsgenkendelse

Selskabets produkter kan blandt andet bruges til ansigtsgenkendelse i smartphones, hvor NIL Technology udvikler linser til telefoners optiske sensorer.

NIL Technology, der blev stiftet i 2006, har ifølge omkring 60 ansatte i dag, men forventer at runde 100 ansatte i 2022.

Læs også: Dansk it-startup henter investering på mere end 350 millioner kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere