Artikel top billede

Dansk tech-firma henter 200 millioner kroner og vil have sin teknologi ind i alle smartphones

NIL Technology har en målsætning om at få sin optiske teknologi ind i alle de populære smartphones.

Det danske techfirma NIL Tehnology, der laver optiske nano-komponenter, har hentet 200 millioner i en investeringsrunde. Det skriver Børsen.

“Nu skal vi ud at bevise, at vi er bedre end alle de andre,” siger Theodor Nielsen, der er administrerende direktør i NIL Technology.

Han forklarer, at selskabet som det første skal have opskaleret sin produktion, og herefter er det ambitionen, at NIL Technology skal være leverandør til alle verdens store smartphone-brands.

Bruges til ansigtsgenkendelse

Selskabets produkter kan blandt andet bruges til ansigtsgenkendelse i smartphones, hvor NIL Technology udvikler linser til telefoners optiske sensorer.

NIL Technology, der blev stiftet i 2006, har ifølge omkring 60 ansatte i dag, men forventer at runde 100 ansatte i 2022.

Læs også: Dansk it-startup henter investering på mere end 350 millioner kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere