Sådan vil regionerne løse presset på serverne inden vaccinebraget fredag: "Vores infrastruktur er hårdt belastet for tiden"

Interview: Regionerne oplever lige nu massivt pres på serverne forud for et storskalaforsøg på fredag, hvor op mod 35.000 danskere skal vaccineres på en enkelt dag. Derfor har regionerne øget fokus på kapaciteten, fortæller Region Nordjylland, der har ansvaret for vacciner.dk.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Læs hvad det betyder for bookingsystemet vacciner.dk at 35.000 danskere skal vaccineres på én dag
  • Hvordan regionerne har løst presset på serverne
801
4 min
Tusindvis af danskere er i disse dage ved at bestille tid til den længe ventede coronavaccine.

Det har sat kapaciteten på hjemmesiden under pres, men det er nu ikke noget, der har ført til egentlige driftproblemer, mener Lone Thiel, der er kontorchef for digitalisering og it hos Region Nordjylland, der har ansvar for siden.

"Vi har haft rigtig mange brugere på, men der brude ikke være nogen større serverproblemer. Vi overvåger det selvfølgelig hele tiden, og arbejder med det ligesom vi har gjort løbende med coronaprover.dk," siger Lone Thiel til Computerworld.


Computerworld
Endnu en tragisk ulykke med førerløs Tesla: Musk har store forventninger til ny software
En tragisk dødsulykke i USA i weekenden har sat forøget fokus på Teslas eksisterende semiautomatiske system og det kommende fuldautomatiske, der skal gøre bilerne helt selvkørende.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.