Stor undersøgelse: Her er Danmarks og Nordens bedste teleselskaber

Danskerne har glæde af en klodens bedste mobilnetværk - det gælder især for dem, der har tegnet abonnement hos et særligt teleselskab.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Indblik i hvilke danske teleselskaber der leverer den bedste netværksydelse
  • Overblik over 5G-netværkets fremgang i Danmark
464
2:30 min
De danske teleudbydere er med helt i front i stor nordisk undersøgelse af mobilnetværksoplevelse.

Teleudbyderne i Norden leverer overordnet set ’outstanding’ netværksoplevelse i en ny omfattende opgørelse over klodens mobilnetværk, som analysehuset Tutela står bag.

Alle fire nordiske lande befinder sig i den globale top 20 med særligt Danmark og Norge i toppen. Her stemples henholdsvis 90,9 og 91,1 procent af landets forbindelser som værende ’excellent’.

Danmark kan samtidig bryste sig af at være det nordiske land, hvor færrest oplever dårlig dækning.

Dykkes der ned i de enkelte tal, viser undersøgelsen også, hvilke teleselskaber, der levere den bedste forbindelse herhjemme.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Sådan kommer den nye coronapas-app til at se ud
Nu er der ikke længe til, at danskerne får mulighed for at downloade et coronapas, der er mindre afslørende i forhold til brugernes personlie sundhedsoplysninger. Se hvordan det nye pas kommer til at se ud.
Computerworld
Endnu en tragisk ulykke med førerløs Tesla: Musk har store forventninger til ny software
En tragisk dødsulykke i USA i weekenden har sat forøget fokus på Teslas eksisterende semiautomatiske system og det kommende fuldautomatiske, der skal gøre bilerne helt selvkørende.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.