Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Dansk fintech-selskab lander 30 millioner i ny kapital - hjælper dig med at slette glemte streaming-abonnementer

Et dansk startup har specialiseret sig at hjælpe folk af med overflødige abonnementer, og det koncept har en tidligere Mastercard-chef set sig lun på.

Det danske fintech-selskab Subaio har specialiseret sig i at hjælpe sine brugerne med at identificere ubrugte og glemte abonnementer på eksempelvis streamingtjenester.

Det er tilsyneladende så god en ide, at den tidligere Mastercard-topchef Javier Perez nu har valgt at investere 30 millioner kroner i selskabet. Det skriver Børsen.

Selskabets indtægter kommer fra bankerne, der køber adgang til Subaios-produkter og tilbyder det til kunderne som en service.

Høstede besparelser for 170 millioner

Ifølge Subaio har selskabet alene i 2020 sparet danske kunder for 170 millioner kroner ved at annullere deres overflødige abonnementer.

Det er især ubrugte streamingtjenester, der bliver annuleret via tjenesten, forklarer Thomas Larsen, direktør og medstifter af Subaio, til Børsen.

“Vi er også begyndt at se “abonnementsfælder”. Det kan koste kunderne rigtigt mange penge og er klart et område, der er i vækst,” siger han til Børsen.

Læs også: Danskere lokkes med en overflod af digitale abonnementer: Her er fem råd til at undgå de mange abonnementsfælder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere