Spørgeskema: Hjælp Computerworld - og vind lækre Apple AirPods Pro-høretelefoner

Computerworld er i gang med en stor undersøgelse af de største og mest toneangivende it-virksomheders image blandt it-professionelle - og vi har brug for din hjælp.

Computerworld gennemfører igen i år en undersøgelse af de 50 mest interessante it-virksomheders image. Derfor har vi brug for svar fra dig som it-professionelle læser.

De sidste to års undersøgelser har givet Computerworlds læsere et unikt indblik i it-virksomhedernes omdømme og kvalitet.

Vi håber derfor, at du som kunde/bruger hos it-virksomhederne vil deltage i undersøgelsen og dermed være med til at skabe endnu et stærkt overblik over det danske it-marked.

Som deltager i undersøgelsen skal du bedømme en række tilfældigt udvalgte toneangivende it-virksomheder på en række forskellige imageforhold.

KLIK HER FOR AT STARTE UNDERSØGELSEN

Blandt deltagerne i undersøgelsen trækker vi lod om tre x lækre Apple AirPods Pro-høretelefoner. Vinderne får direkte besked efter undersøgelsen er afsluttet.

Resultaterne fra undersøgelsen vil blive offentliggjort på Computerworld.dk og i vores store image-magasin, som udkommer sidst i april 2021.

Undersøgelsen gennemføres af Computerworlds samarbejdspartner IFO-Instituttet for Opinionsanalyse ApS, der står som garant for, at din besvarelse behandles anonymt.
Premium
Microsoft opgiver milliardkøb af gamer-chatplatform med tusindvis af danske brugere
I marts forlød det, at Microsoft var svært interesseret i at købe chatplatformen Discord for over 10 milliarder dollar. Men planen er tilsyneladende gået i vasken.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.