Vi prøver klodens letteste kontor-laptop: Med HP Probook 635 Aero G7 har du ingen undskyldninger

Test: HP's nyeste kontor-kreation er klodens letteste kontor-maskine - på papiret. Når arbejdsdagen er ovre, er det dog ikke maskinens fluevægt, der vækker mest glæde.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Få Computerworld vurderung af HP's ultralette kontormaskine
  • Se, hvad der gør Aero-familien unik
1.024
5:15 min
Kontoret er i den grad flyttet ud af kontorbygningen og ud til den private matrikel. Med corona-pandemien som den store trend-accelerator.

Når nu kontoret alligevel skal med under armen, giver det mening af gøre arbejdsmaskinen stadigt lettere og mere mobil – og hvorfor ikke smide en mobilforbindelse i den også?

Så er man altid tilgængelig – eventuelle work/life balanceproblemer, må man tage til MUS’en .

Opskriften er nu ikke dum – den følger HP her, og de har endda krydret den med AMD’s fyrige processorer fra 4000-serien.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Sådan kommer den nye coronapas-app til at se ud
Nu er der ikke længe til, at danskerne får mulighed for at downloade et coronapas, der er mindre afslørende i forhold til brugernes personlie sundhedsoplysninger. Se hvordan det nye pas kommer til at se ud.
Computerworld
Endnu en tragisk ulykke med førerløs Tesla: Musk har store forventninger til ny software
En tragisk dødsulykke i USA i weekenden har sat forøget fokus på Teslas eksisterende semiautomatiske system og det kommende fuldautomatiske, der skal gøre bilerne helt selvkørende.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.