Regioner annullerer kæmpe hardware-udbud til 860 millioner kroner

Fire regioner annullerer med omgående virkning stor rammeaftale til indkøb af hardware for op til 860 millioner kroner. "Vi har valgt teknisk set at aflyse det", siger it-direktør i Region Sjælland, Per Buchwaldt. Se hvorfor her.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Find ud af hvorfor Region Sjælland har valgt at annullere hardware-udbud med værdi af 860 millioner kroner
  • Hvornår et nyt udbud forventes
  • Hvorfor regionerne har valgt ikke at købe den megen hardware ind via SKI
1.060
5:30 min
Med Region Sjælland som tovholder sendte fire regioner i november 2020 en kæmpe rammeaftale til indkøb af ny hardware i markedet.

Rammeaftalen til en værdi af op mod 860 millioner kroner skal dække Region Sjælland, Region Hovedstaden, Region Nordjylland og Region Midtjyllands behov for indkøb af en lang række forskelligt hardware over de kommende fire år.

Men det store og vigtige udbud er nu annullereret.

Det fortæller Per Buchwaldt, it-direktør hos Region Sjælland, til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Sådan slipper danske it-selskaber afsted med at betale nul kroner i skat: "Der er klare tegn på, at spekulation i selskabsskat er udbredt"
En lang række it-selskaber på dansk jord betalte nul kroner i selskabsskat i løbet af 2019. Der findes flere årsager til - både mere eller mindre hæderlige - at selskaberne ikke poster penge i fælleskassen, lyder det fra global skatteekspert. Flere grunde er helt reelle mens andre er mere spekulative.
Computerworld
Endnu en tragisk ulykke med førerløs Tesla: Musk har store forventninger til ny software
En tragisk dødsulykke i USA i weekenden har sat forøget fokus på Teslas eksisterende semiautomatiske system og det kommende fuldautomatiske, der skal gøre bilerne helt selvkørende.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.