Artikel top billede

Fem pointer fra Satya Nadellas Ignite 2021 keynote: Sådan vil clouden udvikle sig i det kommende årti

Microsoft Ignite 2021: Få Microsoft-topchef Satya Nadelles fem bud på de dominerende megatrends indenfor cloud og teknologi.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indblik i Microsoft chefen visioner for det kommende cloud-årti
  • Se, hvilke fem megatrends han har identificeret
771
4 min
Microsoft Ignite 2021: Det blev til en ren virtuel udgave af en af Microsoft mest traditionsrige it-messer, som 2. marts blev skudt i gang af Microsoft CEO, Satya Nadella.

I sin indledende keynote til Ignite 2021 blev et udfordrende 2020 springbrættet for direktøren, hvorfra han vil specificere sine visioner for selskabets fremtid.

”2020 har bragt den mest signifikante skift i vore samfund og økonomi, vi har oplevet i nyere tid – og her har clouden en nøglefunktion, når det gælder ikke bare tilpasning, men også innovation.”

Clouden er ifølge ham nøglestenen i den anden digitaliseringsbølge, der skyller ind over samtlige industrier og i den genopbygning, som verden står over for ovenpå corona-pandemien.

Satya Nadella benyttede lejligheden til at minde om, at han for mere end 10 år siden insisterede på, at Microsoft er gået ’all in’ på skyen – og nu giver deler han sine tanker om, hvordan clouden og teknologien vil udvikle sig over det kommende årti.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Apple og Microsoft står overfor to store sejre i EU

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Aarhus vil etablere Danmarks største it-sikkerheds-campus med cyber-kaserne, cyber-uddannelser og -forskning: Men har brug for penge

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

"Når det gælder fremtiden, er mange i tvivl om, hvad de skal investere i. Mit råd er, at ledelsen investerer i fremsyn"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nu kan mange flere opgradere deres gamle Windows 10-pc'er til Windows 11: Se om du kan opgradere

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Besvarer forsikringsspørgsmål på 20 sekunder: Sådan er Topdanmarks nye generative AI-chatbot blevet udviklet på et halvt år