Artikel top billede

Microsofts næste Surface Laptop bliver ikke så hurtig som håbet

Microsoft næste Surface-enhed får sandsynligvis ikke adgang til AMD's nyeste CPU'er.

Når Microsoft offentliggør fjerde generation af sin Surface Laptop, bliver maskinerne næppe så hurtige som håbet.

Siden tredje generation udkom med både Intel og AMD processorer ombord, lå det i kortene, at Microsoft vil benytte sig af en ny generation af særligt AMD’s cpu’er, heriblandt den lovende Ryzen 5000 kollektion.

Til trods for forlydender om, at Ryzen 5000U processorer var på tapetet, bliver det i stedet en skræddersyet 'Surface Edition' variant af den ældre Ryzen 4000U serie, software-giganten vil diske op med, erfarer tyske Winfuture.

Ifølge netmediets kilder bliver det blandt andre en AMD Ryzen 5 4680U, der skal drive de nye maskiner frem. Disse vil blive parret med op til 16 gigabyte ram og 512 gigabyte lager.

Vælges Intel-CPU’er i stedet, vil der kunne vælge mellem en Core i5-1145G7 eller en dyrere Core i7-1185G7, med mulighed for op til 32 gigabyte ram og en hel terabytes ssd-lager.

Surface Laptop 4 vil fortsat tilbydes med to skærmstørrelser på enten 13,5 og 15 tommer. Begge modeller får ifølge mediet et relativt lille batteri på blot 49 Wh.

Microsofts næste laptop-generation forventes at debutere i april måned, mens afløseren til Surface Pro og Surface Book serien først forventes senere på året.

Læs også: Microsoft slipper ny Surface Pro tablet løs – men det bliver kun i begrænset omfang
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere