BREAKING:Mægtige Itadel solgt: Overtages af IT Relation

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Mindst 10 hacker-grupper udnytter lige nu de kritiske sårbarheder i Microsoft Exchange Server: Se dem her

Der er rift om pladsen ved de bagdøre, som Microsoft Exchange-sårbarhederne har åbnet. Hele 10 hackergrupper har lige nu travlt med at udnytte de åbninger, der endnu ikke er patchede.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se navnene på nogle af de kendte hackergrupper, der lige nu udnytter sårbarheder i Exchange Server.
419
2:15 min
Har du ikke fået patchet de fire kritiske sårbarheder i Microsoft Exchange endnu, så er det med at komme i gang. For der er kø ved bagdøren.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.