Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

På jagt efter et udvikler-job? Her er 10 frontend- og full-stack-stillinger, som du kan søge netop nu

Vi har udvalgt 10 spændende stillinger hos arbejdspladser som TV2, Elbek & Vejrup og Sport 24, som er ledige netop nu.

I denne uge har vi fokus på full stack og front-end. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som TV 2, Elbek & Vejrup og Sport 24.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger med forskellige temaer. Det kan eksempelvis være baseret på branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

SOS International søger seniorudvikler, Aarhus

Er du en erfaren og kompetent udvikler som også kan arkitektur? Og brænder du for at løse komplekse problemstillinger og udvikle skarpe applikationer som gør en forskel for vores kunder?

Så er du den helt rigtige for SOS International – en af Nordens førende assistance-organisationer!

Den primære arbejdsopgave vil være udvikling og vedligeholdelse af vores sagsbehandlingssystem WebSwan, som anvendes til styring af vejhjælp i Norden. Systemet håndterer flere tusind sager om dagen med integration til alle vores kunder, og er derfor afgørende for vores Mobility-forretning.

Læs hele annoncen her.

SPORT 24 søger full stack-webudvikler, Silkeborg

Hos SPORT24 er vi på udkig efter at styrke vores hold i bredden, og søger derfor én eller flere skarpe udviklere med solid erfaring eller lysende talent.

Du kommer til at blive en del af vores in-house udviklingsafdeling, der i fællesskab med kolleger udvikler komplekse webløsninger med brugervenlighed i højsædet.

Du vil få et stort medansvar for vores digitale produkter og forskellige platforme, hvor blandt andet SPORT24.dk, der er bygget på Magento 2, spiller en central rolle.

Læs hele annoncen her.

Elbek & Vejrup søger erfaren og ambitiøs full stack-udvikler, Aarhus

Som vores nye kollega bliver du en del af en succesfuld ejerledet virksomhed med højt til loftet og hurtig beslutningstagning.

Personlig og faglig udvikling er i højsædet, og vi tilbyder individuelt karriere- og uddannelsesprogram og en tilknyttet mentor.

Du bliver en del af Danmarks Bedste Arbejdsplads 2018 og Europas anden bedste Arbejdsplads 2019, hvilket vil sige, at faglig udvikling, arbejdsglæde og kollegialt fællesskab er i fokus.

Teamet består af dygtige udviklere, hvorfor der er stor mulighed for sparring og vekslende arbejdsopgaver.

Læs hele annoncen her.

Continia Software søger software engineer – frontend, København og Aalborg

Right now we are in the process of designing the next generation of our cloud platform, APIs and web-based frontend client. The web client will provide a unified and refreshing user experience to all our applications and is becoming the centrepiece in all our products and offerings.

In this role, you will have the opportunity to be part of building our next generation web client, closely with the rest of the Platform Team, and contribute to one of the most important projects within Continia!

We build on React + Redux + TypeScript + SASS + HTML5 + Node + RESTful APIs.

Læs hele annoncen her.

Kruso søger frontend-udvikler med kendskab til backend, København

Er du en passioneret frontend-udvikler med mindst et par års erfaring, der ønsker at tage dine evner til det næste niveau?

Vil du gerne arbejde for en virksomhed i vækst, der vokser sammen som et team med ambitionen om at være den bedste teknologipartner for vores kunder?

Din vigtigste opgave som frontend-konsulent i Kruso vil være at levere de bedst mulige webløsninger til vores kunder og være med til, at vi som team løfter barren for hele vores frontend-udviklingsmiljø med hensyn til nye teknologier og standarder.

Vi leder efter dig, der er passioneret for frontend-udvikling, har interesse for design og brugeroplevelser, er nysgerrig på optimeringer og med en tro på, at du kan gøre en forskel.

Læs hele annoncen her.

Twins Consulting søger for kunde-frontend-udvikler, Albertslund

Twins Recruitment søger på vegne af 42 Digital en dygtig frontend-udvikler, der ønsker at spille en hovedrolle i forhold til at levere interfaces, der både er visuelt flotte, funktionelle og intuitive at benytte.

Dette forudsætter et godt samarbejde med såvel kolleger som kunder. Derfor er det vigtigt, at du er serviceorienteret, udadvendt og værdsætter tæt kundekontakt, samt at du kan lide at deltage i analyse– og specifikationsarbejdet.

Hos 42 Digital vil du således indgå i et team af fagligt kompetente og dedikerede medarbejdere med kompetencer inden for design, frontend-udvikling, backend-udvikling og kommunikation.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT søger for kunde-frontend developer med et stærkt teknisk fundament, Aarhus

Til at udbygge vores kunde Clearhaus’ stærke position på det europæiske marked for løsninger til indløsning af betalingskorttransaktioner, søger vi stærke frontend-udviklere, der brænder for at udvikle webservices og elegante user-interfaces.

Du har udpræget forståelse for vigtigheden af, at brugervenlighed tænkes ind i designet af kundesystemerne.

Har du dette mindset og de rigtige tekniske kvalifikationer, er du sikkert den rigtige til at bidrage til videreudviklingen af den mest moderne, hurtigst voksende og sikreste betalingsplatform i branchen.

Læs hele annoncen her.

Politiken søger frontend-udvikler, København

Er du frontend-udvikler, der gerne vil være del af Politiken.dk, et af Danmarks mest besøgte website?

Lyder det at være med til at udvikle fremtidens medieplatform fra bunden på et af de stærkeste nyhedssites I Danmark i et fagligt og socialt stærkt team med PO’ere, designer, webmaster og udviklere i en samlet enhed spændende?

Vi er et lille team, og du vil komme til at få stor indflydelse på hvad der bliver lavet. Vi laver alt fra visuel historiefortælling, selvudviklet podcast-streaming, app, CMS-udvikling og egne personaliseringstjenester til integration med abonnements- og annoncesystemer, så du vil opleve mange alsidige arbejdsopgaver.

Læs hele annoncen her.

TV 2 søger full stack-udvikler, Odense

Vær med til at udvikle fremtidens afviklingssystemer for de indholdsproducerende afdelinger.

Stillingen er nyoprettet, hvorfor du i høj grad selv kan være med til at præge indholdet i tæt samarbejde med produktejere og forretningen.

Du bliver en del af et dedikeret og centralt team, som er en vigtig samarbejdspartner når det gælder produktionsudstyr til TV 2's indholdsproducerende enheder.

Har du lyst til at sætte præg på fremtidens afviklingssoftware med node.js/React og mestrer du allerede at navigere både frontend og API integrationer? Så har du hermed muligheden som full stack udvikler for Content Technology.

Læs hele annoncen her.

J. H. Schultz Information søger udviklere til legal tech, Valby

Vil du arbejde med teknologi, der gør en forskel?

Vi søger lige nu dygtige og engagerede udviklere, som har lyst til at blive en del af et veletableret team af skarpe kollegaer, der udvikler webløsninger inden for legal tech.

Vi er ca. 80 udviklere, som alle sidder i et in-house udviklermiljø i Valby, tæt på Valby St. Vi er lige præcis små nok til, at alle kender hinanden, og lige præcis store nok til at skabe plads til faglig udvikling.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 friske it-stillinger, som du kan søge lige nu

Har der været for meget stilstand i den karriere på det seneste? Så læs med her. Vi fundet 10 friske it-stillinger hos spændende danske arbejdspladser, som du kan søge lige nu

Vi har fundet 10 ledige support-stillinger, som du kan søge lige nu
Så mange af de ansatte i den danske it-branche har udenlandsk baggrund
Her er 10 ledige java-stillinger, som du kan søge i din påskeferie
Hjælp med PET med reverse-engineering: Her er 10 spændende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu