Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Prøv Computerworld gratis i tre måneder - og få adgang til branchens bedste it-dækning

Fra i dag kan du prøvekøre Computerworlds stærke Premium-dækning gratis i tre måneder. Se mere om tilbuddet her.

Siden 1981 har Computerworld dækket it-Danmark.

Vi har været med fra den spæde begyndelse, hvor vi udgav it-ordbøger, der hjalp læserne med at forstå de nye teknologier, og vi er med i dag, hvor cloud computings næsten uanede muligheder er blot en internetadgang væk.

Undervejs er drømmen om, at teknologi kunne redde verden blevet nuanceret - og den mere kritiske tilgang har bredt sig til de øverste politiske niveauer.

Usikkerhederne, truslerne og mulighederne har sjældent været større.

Det er den virkelighed, der driver os på Computerworld. Og det er den virkelighed, som driver os til at ville levere branchens bedste journalistik om og omkring teknologi og teknologiens betydning for politik, erhvervsliv og samfundet.

Men god journalistik koster penge. Især i en tid hvor forretningsmodeller og støttemuligheder som mediestøtte konstant udfordres.

Prøv digital adgang gratis

En del af Computerworlds it-dækning er forbeholdt vores digitale abonnenter, der har købt adgang til det, som vi kalder Computerworld Premium.

Premium-abonnenterne får adgang til helt unikt indhold om de vigtigste it-emner lige nu.

Vi bringer hver dag her både nyheder og indsigt om emner som it-sikkerhed, it-strategier, it-forretning, cloud, ledelse og meget andet.


Flere tusinder abonnenter har allerede købt adgang. Men vi vil gerne have endnu flere til at læse med og sikre at endnu flere læsere får indsigt i teknologiernes muligheder og faldgruber.
Derfor kan du fra i dag af prøve Computerworld Premium gratis i tre måneder.

Gratis-abonnementet giver dig mulighed for at læse fem Premium-artikler efter eget valg hver måned i tre måneder.

Du kan oprette din gratis profil via dette link - helt uden kreditkort eller skjulte omkostninger

Med løsningen kan du derfor i tre måneder prøvekøre Computerworlds stærke Premium-dækning. Med mulighed for at opgradere dit abonnement til ubegrænset adgang med få klik.

Det håber jeg, at du som læser vil tage godt imod.

Lars Jacobsen
Chefredaktør, Computerworld
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.