Artikel top billede

Samsung slipper ny budgetkollektion løs: Få prisen på Samsungs prisvenlige 5G-mobil her

Samsung slipper tre nye prisvenlige smartphones ud.

Mens Samsung S-serie af toptelefoner fik en overhaling tidligere på året, er det nu selskabets mere prisvenlige A-series tur til at få en opdatering.

Denne uge slipper selskabet tre nye modeller: Galaxy A52, A52 5G samt A72. Som navnet antyder, bliver A52 5G udstyret med et 5G-modem til at hægte sig på de lynhurtige mobilbølger.

Alle tre har kurs mod telehylderne rundt omkring landet netop nu til vejledende priser på henholdsvis 2.599, 3.199 og 3.399 kroner ved forudbestilling.

Den egentlige salgsstart bliver 26. april.

Det får du i den nye A-serie

A52 og A52 5G ser tilsyneladende ens ud, men adskiller sig her og der. Skærmen er eksempelvis samme størrelse, 6,5 tommer Full HD+, men i 5G-mobilen leveres 120Hz mod 90Hz i den billigere model.

I maskinrummet er de dog ens hvor begge modeller får en Snapdragon 720 at arbejde med. Begge får et 4.500 mAh batteri.

Kameramæssigt bydes der på en solid fotopakke med 64 megapixels, optisk stabilisering, en ekstra ultravidvinkeloptik samt både dybde- og makro-sensor.

Samsung Galaxy A72 sætter sig seriens top med en kraftigere Snapdragon 750 processor ombord og en større 6,7 tommer skærm og 5.000 mAh batteri.

Kamerapakken byder samtidig på et ekstra tele-modul, der giver tre gange optisk zoom.

Alle modeller er IP67-certificerede og derfor relativt vand- og støvtætte. De er samtidig sikret mindst fire større software-opdateringer.