Podcast:Her er de nye (dyre) iPads og den nye Surface Laptop - men kan manglen på chips drille?

Samsung slipper ny budgetkollektion løs: Få prisen på Samsungs prisvenlige 5G-mobil her

Samsung slipper tre nye prisvenlige smartphones ud.

Mens Samsung S-serie af toptelefoner fik en overhaling tidligere på året, er det nu selskabets mere prisvenlige A-series tur til at få en opdatering.

Denne uge slipper selskabet tre nye modeller: Galaxy A52, A52 5G samt A72. Som navnet antyder, bliver A52 5G udstyret med et 5G-modem til at hægte sig på de lynhurtige mobilbølger.

Alle tre har kurs mod telehylderne rundt omkring landet netop nu til vejledende priser på henholdsvis 2.599, 3.199 og 3.399 kroner ved forudbestilling.

Den egentlige salgsstart bliver 26. april.

Det får du i den nye A-serie
A52 og A52 5G ser tilsyneladende ens ud, men adskiller sig her og der. Skærmen er eksempelvis samme størrelse, 6,5 tommer Full HD+, men i 5G-mobilen leveres 120Hz mod 90Hz i den billigere model.

I maskinrummet er de dog ens hvor begge modeller får en Snapdragon 720 at arbejde med. Begge får et 4.500 mAh batteri.

Kameramæssigt bydes der på en solid fotopakke med 64 megapixels, optisk stabilisering, en ekstra ultravidvinkeloptik samt både dybde- og makro-sensor.

Samsung Galaxy A72 sætter sig seriens top med en kraftigere Snapdragon 750 processor ombord og en større 6,7 tommer skærm og 5.000 mAh batteri.

Kamerapakken byder samtidig på et ekstra tele-modul, der giver tre gange optisk zoom.

Alle modeller er IP67-certificerede og derfor relativt vand- og støvtætte. De er samtidig sikret mindst fire større software-opdateringer.Premium
Efter vanskeligt år jagter aarhusianske Mjølner nu tocifrede vækstrater: Vil for alvor indtage Sjælland - her er planen
Interview: Efter et corona-plaget år er aarhusianske Mjølner Informatics nu klar til at trykke på speederen. Topchef Brian Gottorp Jeppesen forventer tocifrede vækstrater, der især skal hentes fra det sjællandske marked. Se hans plan for 2021 her.
Computerworld
Næste uge går det løs: Apple inviterer til event på utraditionel vis
Apples store event i næste uge blev afsløret af Siri før tid. Få overblik over, hvad Apple ventes af løfte sløret for.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.