Artikel top billede

Nu bygger Facebook en Instagram til dine børn

En særlig version af Instagram for de helt små er under opsejling.

Det sociale medie Facebook barsler med en særlig variant af sin populære fotodelingstjeneste Instagram til de helt små.

Mens den i dag er forment for børn under 13 år, oplyser Instagram-chef Adam Mosseri, at en børnevenlig version altså er under udvikling.

Det skriver nyhedsmediet BuzzFeed News.

En væsentlig funktion ved den nye app, bliver kontrolpanel til forældre hvor de får kontrol og indsigt i hvordan platformen bruges.

”Børn beder i stigende grad deres forældre om hvorvidt de kan melde sig ind i apps, der gør det muligt for dem at følge vennerne. En version af Instagram, hvor forældre har kontrollen, ligesom vi gjorde med Messenger Kids, er noget vi vil undersøge. Vi vil dele mere på sigt,” fortæller Adam Mosseri på sin Twitter-profil.

Tidligere på ugen kunne man på Instagrams virksomhedsblog læse, hvordan virksomheden vil gøre sin tjeneste mere sikker for sine yngste brugere ved blandt andet at indføre mere omsiggribende alderstjek samt ved at afskærme teenagere fra direkte beskeder fra fremmede voksne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere