Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

Nu bygger Facebook en Instagram til dine børn

En særlig version af Instagram for de helt små er under opsejling.

Det sociale medie Facebook barsler med en særlig variant af sin populære fotodelingstjeneste Instagram til de helt små.

Mens den i dag er forment for børn under 13 år, oplyser Instagram-chef Adam Mosseri, at en børnevenlig version altså er under udvikling.

Det skriver nyhedsmediet BuzzFeed News.

En væsentlig funktion ved den nye app, bliver kontrolpanel til forældre hvor de får kontrol og indsigt i hvordan platformen bruges.

”Børn beder i stigende grad deres forældre om hvorvidt de kan melde sig ind i apps, der gør det muligt for dem at følge vennerne. En version af Instagram, hvor forældre har kontrollen, ligesom vi gjorde med Messenger Kids, er noget vi vil undersøge. Vi vil dele mere på sigt,” fortæller Adam Mosseri på sin Twitter-profil.

Tidligere på ugen kunne man på Instagrams virksomhedsblog læse, hvordan virksomheden vil gøre sin tjeneste mere sikker for sine yngste brugere ved blandt andet at indføre mere omsiggribende alderstjek samt ved at afskærme teenagere fra direkte beskeder fra fremmede voksne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere