Artikel top billede

(Foto: official_white_house_photo / shealah_craighead)

Efter flere bandlysninger: Donald Trump vil lancere sit eget sociale medie

USA's tidligere præsident, Donald Trump, planlægger at lancere et ny socialt medie indenfor to til tre måneder, oplyser en af hans nære rådgivere.

Donald Trump har haft en meget begrænset tilværelse på de sociale medier siden, at han blev udelukket fra Twitter og Facebook.

Men det har han muligvis en løsning på nu.

Jason Miller, en af Donald Trumps rådgivere, oplyser til Fox News, at den tidligere præsident planlægger at åbne sit eget sociale medie.
Det skriver BBC News.

Præsidenten fik sparket på Facebook og Twitter tilbage i januar efter de voldsomme optøjer ved den amerikanske kongres. Det var samme optøjer, der sendte Donald Trump ud i endnu en rigsretssag.

Jason Miller, der blandt andet var talsmand for præsidenten under valgkampen, oplyser til det amerikanske medie, at det nye sociale medie vil se dagens lys indenfor to til tre måneder.

"Det her bliver det nyeste nye inden for sociale medier. Det vil ændre spillet fuldstændig. Alle kommer til at følge med for at se, hvad præsident Trump gør," siger han.

Hvordan og hvorledes det sociale medie skal se ud eller fungere oplyses ikke.

Jason Miller understregede dog, at Donald Trump allerede har afholdt en lang række "vigtige møder" ved has resort Mar-a-Lago i Florida.

"Utallige selskaber" har allerede henvendt sig til ekspræsidenten, lyder det fra rådgiveren, der tilføjer, at "den her nye platform bliver stor," og at den vil tiltrække millioner af mennesker.

Derfor blev Donald Trump bandlyst

Efter optøjerne på Capitol Hill blev Donald Trump i første omgang suspenderet fra Twitter i 12 timer.

Hundrevis af hans støtter stormede kongresbygningen, da Joe Biden skulle indsættes.

Twitter understregede dengang, at ville han overtræde retningslinjerne igen, ville han blive bandlyst permanent. Da Donald Trump igen fik adgang til platformen postede han to tweets, der begge var i strid med retningslinjerne, hvilket førte til den permanente bandlysning.

Efter d. 6 januar blev den tidligere præsident ligeledes udelukket fra Facebook, gaming-platformen Twitch og Snapchat.

Efterfølgende har Facebook oprettet et udvalg, der skal se på, om badnlysningen skal opretholdes.

Læs også: Helle Thorning-Schmidt sagde ja til magtfuld Facebook-post efter personligt møde med Mark Zuckerberg: Ville have garanti fra Zuckerberg personligt




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere