Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: official_white_house_photo / shealah_craighead)

Efter flere bandlysninger: Donald Trump vil lancere sit eget sociale medie

USA's tidligere præsident, Donald Trump, planlægger at lancere et ny socialt medie indenfor to til tre måneder, oplyser en af hans nære rådgivere.

Donald Trump har haft en meget begrænset tilværelse på de sociale medier siden, at han blev udelukket fra Twitter og Facebook.

Men det har han muligvis en løsning på nu.

Jason Miller, en af Donald Trumps rådgivere, oplyser til Fox News, at den tidligere præsident planlægger at åbne sit eget sociale medie.
Det skriver BBC News.

Præsidenten fik sparket på Facebook og Twitter tilbage i januar efter de voldsomme optøjer ved den amerikanske kongres. Det var samme optøjer, der sendte Donald Trump ud i endnu en rigsretssag.

Jason Miller, der blandt andet var talsmand for præsidenten under valgkampen, oplyser til det amerikanske medie, at det nye sociale medie vil se dagens lys indenfor to til tre måneder.

"Det her bliver det nyeste nye inden for sociale medier. Det vil ændre spillet fuldstændig. Alle kommer til at følge med for at se, hvad præsident Trump gør," siger han.

Hvordan og hvorledes det sociale medie skal se ud eller fungere oplyses ikke.

Jason Miller understregede dog, at Donald Trump allerede har afholdt en lang række "vigtige møder" ved has resort Mar-a-Lago i Florida.

"Utallige selskaber" har allerede henvendt sig til ekspræsidenten, lyder det fra rådgiveren, der tilføjer, at "den her nye platform bliver stor," og at den vil tiltrække millioner af mennesker.

Derfor blev Donald Trump bandlyst

Efter optøjerne på Capitol Hill blev Donald Trump i første omgang suspenderet fra Twitter i 12 timer.

Hundrevis af hans støtter stormede kongresbygningen, da Joe Biden skulle indsættes.

Twitter understregede dengang, at ville han overtræde retningslinjerne igen, ville han blive bandlyst permanent. Da Donald Trump igen fik adgang til platformen postede han to tweets, der begge var i strid med retningslinjerne, hvilket førte til den permanente bandlysning.

Efter d. 6 januar blev den tidligere præsident ligeledes udelukket fra Facebook, gaming-platformen Twitch og Snapchat.

Efterfølgende har Facebook oprettet et udvalg, der skal se på, om badnlysningen skal opretholdes.

Læs også: Helle Thorning-Schmidt sagde ja til magtfuld Facebook-post efter personligt møde med Mark Zuckerberg: Ville have garanti fra Zuckerberg personligt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere