Artikel top billede

(Foto: official_white_house_photo / shealah_craighead)

Efter flere bandlysninger: Donald Trump vil lancere sit eget sociale medie

USA's tidligere præsident, Donald Trump, planlægger at lancere et ny socialt medie indenfor to til tre måneder, oplyser en af hans nære rådgivere.

Donald Trump har haft en meget begrænset tilværelse på de sociale medier siden, at han blev udelukket fra Twitter og Facebook.

Men det har han muligvis en løsning på nu.

Jason Miller, en af Donald Trumps rådgivere, oplyser til Fox News, at den tidligere præsident planlægger at åbne sit eget sociale medie.
Det skriver BBC News.

Præsidenten fik sparket på Facebook og Twitter tilbage i januar efter de voldsomme optøjer ved den amerikanske kongres. Det var samme optøjer, der sendte Donald Trump ud i endnu en rigsretssag.

Jason Miller, der blandt andet var talsmand for præsidenten under valgkampen, oplyser til det amerikanske medie, at det nye sociale medie vil se dagens lys indenfor to til tre måneder.

"Det her bliver det nyeste nye inden for sociale medier. Det vil ændre spillet fuldstændig. Alle kommer til at følge med for at se, hvad præsident Trump gør," siger han.

Hvordan og hvorledes det sociale medie skal se ud eller fungere oplyses ikke.

Jason Miller understregede dog, at Donald Trump allerede har afholdt en lang række "vigtige møder" ved has resort Mar-a-Lago i Florida.

"Utallige selskaber" har allerede henvendt sig til ekspræsidenten, lyder det fra rådgiveren, der tilføjer, at "den her nye platform bliver stor," og at den vil tiltrække millioner af mennesker.

Derfor blev Donald Trump bandlyst

Efter optøjerne på Capitol Hill blev Donald Trump i første omgang suspenderet fra Twitter i 12 timer.

Hundrevis af hans støtter stormede kongresbygningen, da Joe Biden skulle indsættes.

Twitter understregede dengang, at ville han overtræde retningslinjerne igen, ville han blive bandlyst permanent. Da Donald Trump igen fik adgang til platformen postede han to tweets, der begge var i strid med retningslinjerne, hvilket førte til den permanente bandlysning.

Efter d. 6 januar blev den tidligere præsident ligeledes udelukket fra Facebook, gaming-platformen Twitch og Snapchat.

Efterfølgende har Facebook oprettet et udvalg, der skal se på, om badnlysningen skal opretholdes.

Læs også: Helle Thorning-Schmidt sagde ja til magtfuld Facebook-post efter personligt møde med Mark Zuckerberg: Ville have garanti fra Zuckerberg personligt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere