TOPNYHED:IT Relation køber mægtige Itadel

Artikel top billede

Fibia er klar til at investere milliard-beløb i fiberudrulning

Fiber-selskabet Fibia vil investere halvanden milliard i fiber-udrulning på Sjælland og i Østjylland.

Den danske fiber-udbyder Fibia er i det kommende år parat til at investere 1,5 milliarder danske kroner i fiberudrulning på Sjælland og i Østjylland.

Investeringen skal blandt andet være med til at sikre, at 100.000 boliger i de to områder kan blive tilbudt en fiberopfindelse inden udgangen af 2021.

”Vi har valgt at fortsætte det høje tempo, så flest muligt hurtigst muligt får adgang til fibernettet, siger administrerende direktør i Fibia,” siger Casper Holst-Christensen, der er administrerende direktør for Fibia.

Selskabet har allerede udrullet fiberkabler ude hos 293.000 hustande og erhvervsadresser i Region Sjælland, 149.000 i Region Østjylland og cirka 80.000 i hovedstadsområdet og Nordsjælland.

I løbet af de kommende to til tre år er det selskabet forventning, at man har tilbudt fiber til 99 procent af alle adresserne i Region Sjælland og Østjylland.

”Lige nu er vores fokus at få så meget volumen ind i forretningen som muligt. Vi skal populært sagt have en motorvej, hvor så mange som muligt kan køre med høj hastighed på internetforbindelse,” siger Fibia-direktøren.

Læs også: Fibia klar til at investere milliard-beløb i fiberudrulningPremium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Hackergruppe bag Colonial Pipeline-nedbrud angriber nu Toshiba: Har stjålet 740 gigabyte data med følsomme oplysninger
Hackergruppen DarkSide har nu angrebet it-giganten Toshiba. Det sker blot en uge efter, at de it-kriminelle tvang USA's største brændstofledning i knæ.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.