Artikel top billede

Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen køber 25 procent af Coolshop: "Det føles helt surrealistisk"

Anders Holch Povlsen, der står bag Bestseller-imperiet, har købt 25 procent af onlinekoncernen Coolshop. Nu går offensiven ind på at indtage nye europæiske markeder. "Det føles helt surrealistisk," siger Jacob Risgaard, medejer af Coolshop.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Jacob Risgaards reaktion på den nye medejer
  • Hvad den nye medejer skal bidrage med
443
2:15 min
Onlineforretningen Coolshop har fået endnu en prominent medejer.

Anders Holch Povlsen, der står bag Bestseller-koncernen, har nemlig købt 25 procent af selskabet.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.