Artikel top billede

Gratis event: Her er erfaringerne med kunstig intelligens i den kommunale sagsbehandling

Kom til gratis digital seminar om kunstig intelligens i det offentlige. Arrangeret af Rådet for Digital Sikkerhed og Computerworld. Se program og tilmeld dig her.

Kunstig intelligens har et kæmpe potentiale - også i det offentlige.

Men de første spæde projekter viser også, at der er behov for en kritisk samfundsdebat om brug af kunstig intelligens i det offentlige.

Derfor afholder Rådet for Digital Sikkerhed og Computerworld et gratis digitalt seminar 29. april klokken 09:00 til 10.45.

På seminaret kan du blandt andet høre oplæg fra:
- De konkrete erfaringer med udvikling og brug af kunstig intelligens i kommunal sagsbehandling i Frederiksberg kommune - fortalt af projektleder og chefkonsulent Joseph M. Kashi

- Ayo Næsborg Andersen, Associate Professor, Department of Law at SDU, der taler om oplysningspligten over for borgere.

- Professor Uffe Kock Wiil fra SDU sundhedsteknologi, der fortæller om Svendborg Kommunes erfaringer med datadreven understøttelse af beslutninger.

Søren Frederik Bregenov-Beyer, chefkonsulent hos KL, som fortæller om erfaringerne med at understøtte sagsbehandleren i individuel og målrettet beskæftigelsesindsats på baggrund af algoritme med afsæt i eksisterende data.

Til seminaret er det muligt at stille spørgsmål til talerne - og arrangementet rundes af med en fælles debat modereret af Computerworlds chefredaktør, Lars Jacobsen.

Du kan se hele programmet og tilmelde dig her.