Gratis event: Her er erfaringerne med kunstig intelligens i den kommunale sagsbehandling

Kom til gratis digital seminar om kunstig intelligens i det offentlige. Arrangeret af Rådet for Digital Sikkerhed og Computerworld. Se program og tilmeld dig her.

Kunstig intelligens har et kæmpe potentiale - også i det offentlige.

Men de første spæde projekter viser også, at der er behov for en kritisk samfundsdebat om brug af kunstig intelligens i det offentlige.

Derfor afholder Rådet for Digital Sikkerhed og Computerworld et gratis digitalt seminar 29. april klokken 09:00 til 10.45.

På seminaret kan du blandt andet høre oplæg fra:
- De konkrete erfaringer med udvikling og brug af kunstig intelligens i kommunal sagsbehandling i Frederiksberg kommune - fortalt af projektleder og chefkonsulent Joseph M. Kashi

- Ayo Næsborg Andersen, Associate Professor, Department of Law at SDU, der taler om oplysningspligten over for borgere.

- Professor Uffe Kock Wiil fra SDU sundhedsteknologi, der fortæller om Svendborg Kommunes erfaringer med datadreven understøttelse af beslutninger.

Søren Frederik Bregenov-Beyer, chefkonsulent hos KL, som fortæller om erfaringerne med at understøtte sagsbehandleren i individuel og målrettet beskæftigelsesindsats på baggrund af algoritme med afsæt i eksisterende data.

Til seminaret er det muligt at stille spørgsmål til talerne - og arrangementet rundes af med en fælles debat modereret af Computerworlds chefredaktør, Lars Jacobsen.

Du kan se hele programmet og tilmelde dig her.
Premium
Henter milliarder af kroner fra den danske stat - men betaler nul kroner i skat: Se DXC Technologys svar til Computerworld - og de spørgsmål som selskabet ikke vil svare på
DXC Technology er en af landets største it-leverandører til det offentlige, men virksomheden har ikke betalt selskabsskab den seneste årrække. Se selskabets svar her og de spørgsmål, som redaktionen har stillet.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Netteam ProSupport webinar
Er du IT-ansvarlig i en mindre eller mellemstor virksomhed? På dette webinar giver vi vores deltagere en fuld opdatering på de mest relevante områder inden for netværk og IT-sikkerhed sammen med Cisco.