Artikel top billede

Gomore får tilført millioner: Er nu en halv milliard kroner værd

Samkørselstjenesten Gomore har fået til 55 millioner kroner i ny kapital. Størstedelen af pengene kommer fra en schweizisk forsikringsgigant.

Den danske samkørselstjeneste Gomore har landet 55 millioner kroner i en ny investeringsrunde, og tjenesten er nu mere end halv milliard koner værd.

Det skriver Børsen.

Størstedelen af kapitalen kommer ifølge Børsen fra den schweiziske forsikringsgigant Baloise, der har investeret 37,5 millioner kroner i GoMore, mens resten af kapitalen kommer fra selskabets eksisterende investorer. Her i blandt Just-Eat-stifteren Jesper Buch.

Gomores stifter Matias Møl Dalsgaard oplyser til Børsen, at selskabet planlægger at gå ind på to nye europæiske markeder.

“Vi rejser penge, fordi vi vil bruge de penge. Det er et spørgsmål om hele tiden at investere i en fremtid, som vi tror på,” siger han til Børsen.

Læs også: Når tillid bliver en god forretning: Sådan kan man score kassen på at tro på hinanden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere