Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Bankdata klar med sin største it-leverance nogensinde: “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft”

Om to måneder går Bankdata ind i næste fase af det største initiativ i virksomhedens historie. “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft. Det har været et stort og meget vigtigt projekt,” siger udviklingsdirektør Christian Wiese.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvad den trecifret millioninvestering skal bruges tilhvordan regeringen vil stramme kontrollen med digitale platforme
665
3:30 min
I løbet af de seneste fem år har den danske bankcentral Bankdata arbejdet på det største projekt i selskabets historie.

Bankdata leverer nemlig en kapitalmarkedsplatform til sine kunder, som om få uger stopper som et fælles projekt og flyttes endeligt ud til de enkelte kunder.

Platformen er ifølge Bankdata en af de mest moderne i verden, og giver selskabets kunder mulighed for at servicere en række store internationale kunder.

“Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft. Det har været et stort og meget vigtigt projekt,” forklarer direktør for Kapitalmarked & Forretningsudvikling i Bankdata, Christian Wiese, til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter