Artikel top billede

Bankdata klar med sin største it-leverance nogensinde: “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft”

Om to måneder går Bankdata ind i næste fase af det største initiativ i virksomhedens historie. “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft. Det har været et stort og meget vigtigt projekt,” siger udviklingsdirektør Christian Wiese.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvad den trecifret millioninvestering skal bruges tilhvordan regeringen vil stramme kontrollen med digitale platforme
665
3:30 min
I løbet af de seneste fem år har den danske bankcentral Bankdata arbejdet på det største projekt i selskabets historie.

Bankdata leverer nemlig en kapitalmarkedsplatform til sine kunder, som om få uger stopper som et fælles projekt og flyttes endeligt ud til de enkelte kunder.

Platformen er ifølge Bankdata en af de mest moderne i verden, og giver selskabets kunder mulighed for at servicere en række store internationale kunder.

“Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft. Det har været et stort og meget vigtigt projekt,” forklarer direktør for Kapitalmarked & Forretningsudvikling i Bankdata, Christian Wiese, til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Et af Danmarks bedste BI-huse henter millioninvestering: Går nu på jagt efter flere ansatte

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Cybersikkerhedsrådet om it-sikkerhedsbøvl i fem store myndigheder: "Det sender et signal til andre myndigheder om, at man kan tage let på sikkerheden"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Henrik Thystrup fratræder som CIO i den danske milliardkoncern Solar: Her er hans nye job

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ny lov om dataindsamling vil kunne ramme mere end 70 procent af de danske virksomheder - digitale annoncører risikerer kæmpe-bøder

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

DSB vil købe Microsoft-ydelser for op mod 200 millioner kroner: Præsenterer kæmpe-udbud i løbet af de kommende uger