Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Skat forlænger evighedskontrakt med DXC for 1,4 milliarder kroner: Har været eneleverandør i 30 år og kan ikke skiftes ud

Skat forlænger kæmpe-kontrakt med DXC Technology for yderligere 1,4 milliarder kroner. DXC har haft kontrakten siden 1991 og er eneste mulige leverandør - selv om selskabet ikke betaler skat i Danmark.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs om skattevæsenets forlængelse af DXC's evighedskontrakt.
  • Se hvorfor DXC ikke kan skiftes ud.
  • Se hvor mange tæt forbundne it-systemer DXC sidder på i skattevæsenet.
987
5 min
Skattevæsenet forlænger endnu engang sin evighedskontrakt med DXC Technology, der siden 1991 har været eneste leverandør af det danske skattevæsens grundlæggende it-systemer.

Den nye kontrakt har en værdi på enorme 1,4 milliarder kroner.

Den falder på plads samtidig med skattevæsenets offentliggørelse af de årlige skattelister for virksomheders skattebetalinger i Danmark. Her fremgår det, at DXC Techology ikke betaler skat i Danmark.

Det kan du læse mere om her: Så meget betaler it-selskaberne i skat i Danmark: IBM, HPE Fujitsu og DXC betaler nul kroner

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Glem Tesla for en stund: Polestar 2 har det, der skal til for at blive danskernes elbils-favorit

Artikel teaser billede 1 Premium-indhold

Efter Microsofts løfte om at holde data i Europa: "Der falder et stengærde af bekymring fra hjerterne hos alle europæiske dataansvarlige"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

NNIT lægger kriseår bag sig: Skal ansætte 450 nye medarbejdere i år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

André Rogaczewski om at udvikle corona-apps til det offentlige: Det er øretævernes holdeplads - du skal ikke gøre det for pengenes skyld

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

IBM indfører ny betalingsmodel for mainframes for anden gang på 20 år: Skal være mere ‘cloud-agtig’


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.