Artikel top billede

Om få timer slår Apple dørene op for årets første hardware-event: Det kan vi forvente at se

Der er kun få timer til, at Apple vil præsentere os for nyt hardware.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få overblik over Apples kommende nyheder
  • Se, hvor de største nyheder forventes
352
2 min
Foråret er atter tilbage og Apple er sædvanen tro klar til at løfte sløret for en ny forårskollektion af iPads, i hvad der vil blive årets første hardware-event for selskabet.

Apple inviterer til et event under overskriften ’Spring Loaded’ og indikerer dermed, at kanonen er fyldt med nyheder til foråret.

Tirsdag aften går det løs, når eventet afholdes virtuelt, klokken 19.00 dansk tid. Eventet vil kunne streames her.

Få overblikket over, hvad der kan forventes og ses frem til, når Tim Cook og Co. er klar med hardware-nyt.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Fremadstormende belgisk Dynamics-selskab på indtog i Danmark: Overtager Bredana Solutions i andet stor-opkøb på blot tre måneder
Blot tre måneder efter købet af danske Optimate over det belgiske Dynamics-selskab 9altitudes nu også Bredana Solutions.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.