Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Netflix taber pusten i kampen om streaming-brugere

Netflix har mindre godt fat i streaming-kunderne end forventet.

Corona-pandemien har bestemt givet streamingtjenester som Netflix god vind i sejlene, men nu ser det ud til, at medvinden er løjet noget af i den kurs, Netflix har lagt.

I hvert fald gik det mindre godt i første kvartal med at få nye kunder ind i butikken, end analytikerne havde forventet.

Ifølge Reuters regnede de med en vækst i brugerbasen på 6,25 millioner, men i realiteten kom der kun knap 4 millioner nye betalende kunder ind i butikken i første kvartal.

Årsagen er blandt andet, at mængden af unikt indhold er påvirket negativt af produktionsvanskeligheder på grund af corona. Men Netflix er også presset af gamle og nye konkurrenter som eksempelvis Disney.

Omsætningen voksede dog til solide 7,16 milliarder dollars, mens resultatet voksede til 1,71 milliarder dollars.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere