Artikel top billede

Microsoft åbner dørene: Onsdag begynder gratistilmelding til Build-konferencen

Fra og med denne uge, kan du tilmelde til Microsoft store udviklermesse Build - ganske gratis.

Med knap en måned til, at Microsofts årlige Build udviklermesse åbner sine virtuelle porte, åbner selskabet nu op for tilmeldingen.

Konferencen afholdes fra 25. til 27. maj i år og vil som i 2020 udelukkende blive afholdt i et virtuelt format.

Messen har tidligere været holdt op og ned af den amerikanske vestkyst i byer som Los Angeles, San Fransisco og i de seneste år omkring selskabets hovedkvarter i Seattle.

Udviklere og andre Microsoft-interesserede kan tilmelde sig gratis på denne hjemmeside.

På talerlisten er indtil videre ti prominente Microsoft-profiler - heriblandt CEO Satya Nadella.

Build-konferencen i maj kommer desuden lige i halen på Microsofts Ignite-konferencen som tech-giganten afholdte i starten af marts.

Her fremhævede Satya Nadella fem megatrends, som vil dominere data, AI og den måde vi arbejder på. De fem trends kan du læse om i denne Computerworld-reportage.

Microsoft har dog ikke selv opdateret Build-hjemmesiden med de nye oplysninger endnu.

Hør mere: Vil du høre mere om Ignite og lidt om fremtiden for Windows? Så lyt med nedenunder til Computerworlds podcast ’Inde i maskinen’.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere