Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Elon Musk får lov at købe Tesla-aktier til udsalgspris

Elon Musk har gennem en bonusaftale fået muligheden for at købe over 16 millioner aktier i Tesla - til kun 70 dollar stykket.

Elon Musk får lov at købe i alt 16,8 millioner aktier i Tesla til en pris på kun 70 dollar stykket - 429,31 danske kroner. For os andre dødelige koster samme aktie over 700 dollar stykket på Nasdaq.

Den nye mængde aktier, som Musk - der i forvejen er en af verdens rigeste mænd - har fået til udsalgspris har en samlet værdi på 11 milliarder dollar.

Det skriver Reuters.

Slagtilbuddet har Tesla-grundlæggeren sikret sig gennem en bonusaftale med sin egen virksomhed. Musk får ikke løn for sit virke i Tesla. Til gengæld har milliardøren 12 muligheder for at blive aflønnet.

Bonusaftalen består nemlig af 12 trin, som hver indebærer en finansiel målsætning, som skal nås, hvis Musk vil trække penge ud af virksomheden.

Hvert trin giver Musk 8,4 millioner aktieoptioner til en pris på, ja, 70 dollar stykket.

Den USA-baserede sydafrikaner er netop nået til trin fem og seks på løn-stigen, for at levere en omsætning på 10,39 milliarder dollar og et driftsresultat på 1,84 milliarder dollar indenfor de første tre måneder af 2021.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere