Artikel top billede

Din mobil spiller nu bedre sammen med Teams: Nu kan alt deles med mobilen i Teams Room

Microsofts 'Teams Room' er blevet langt mere anvendeligt med mobilen. Du skal bare befinde dig indenfor 10 meter fra enheden.

Det er lige blevet meget enklere at deltage og dele indhold igennem Microsoft virtuelle mødelokaler ’Teams Room’.

Selskabet udruller i øjeblikket en opdatering til Teams-app'en til både iPhone og Android-smartphones, som gør det muligt at dele indhold direkte fra mobilen og op til det dedikerede Teams-mødelokales hardware.

Med opdateringen kan du derfor ikke bare logge ind og deltage automatisk, men altså dele indhold uden at skulle opsætte et møde, så længe du er indenfor de 10 meter til Teams-enheden i mødelokalet.

Da indholdet fra din mobil deles med Teams Room, anbefaler Microsoft dog at ens smartphones sættes i 'forstyr ikke' tilstand.

Opdatering sendes gradvist ud, hvorfor der kan gå nogen tid, før din Teams-app på telefonen er opdateret, skriver netmediet Windowscentral.

Herunder kan du se, hvordan mødelokaler dedikeret til Microsoft Teams Rooms kan fungere i aktion, og hvordan mobilen kan indgå i software-gigantens nye satsning til hybrid- og virtuelle møder.

Læs også: Nu rulles Teams rigtigt bredt ud: Afgørende opdatering gør Teams interessant for den brede forbruger
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere