Artikel top billede

Din mobil spiller nu bedre sammen med Teams: Nu kan alt deles med mobilen i Teams Room

Microsofts 'Teams Room' er blevet langt mere anvendeligt med mobilen. Du skal bare befinde dig indenfor 10 meter fra enheden.

Det er lige blevet meget enklere at deltage og dele indhold igennem Microsoft virtuelle mødelokaler ’Teams Room’.

Selskabet udruller i øjeblikket en opdatering til Teams-app'en til både iPhone og Android-smartphones, som gør det muligt at dele indhold direkte fra mobilen og op til det dedikerede Teams-mødelokales hardware.

Med opdateringen kan du derfor ikke bare logge ind og deltage automatisk, men altså dele indhold uden at skulle opsætte et møde, så længe du er indenfor de 10 meter til Teams-enheden i mødelokalet.

Da indholdet fra din mobil deles med Teams Room, anbefaler Microsoft dog at ens smartphones sættes i 'forstyr ikke' tilstand.

Opdatering sendes gradvist ud, hvorfor der kan gå nogen tid, før din Teams-app på telefonen er opdateret, skriver netmediet Windowscentral.

Herunder kan du se, hvordan mødelokaler dedikeret til Microsoft Teams Rooms kan fungere i aktion, og hvordan mobilen kan indgå i software-gigantens nye satsning til hybrid- og virtuelle møder.

Læs også: Nu rulles Teams rigtigt bredt ud: Afgørende opdatering gør Teams interessant for den brede forbruger
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere