Artikel top billede

André Rogaczewski om at udvikle corona-apps til det offentlige: Det er øretævernes holdeplads - du skal ikke gøre det for pengenes skyld

Interview: Ifølge André Rogaczewski stiller Netcompany sig på øretævernes holdeplads, når selskabet vælger at udvikle smittestop-apps og coronapas. Alligevel vælger selskabet at gøre det, og det er ikke på grund af pengene, bedyrer han.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Bliv klogere på hvorfor Netcompany har valgt at byde ind på at udvikle den danske smittestop-app og coronapasset
  • Få svaret på hvorfor André Rogaczewski mener, at det er øretævernes holdeplads at udvikle coronapasset og Smittestop-appen
  • Det er intet positivt at sige om coronakrisen, siger André Rogaczewski. Alligevel ser han også muligheder i den - bliv klogere på hvilke
643
3:15 min
Sidste år fik Netcompany opgaven om at udvikle den danske Smittestop-app, og i år har Netcompany sammen med Trifork desuden vundet udbuddet om at udvikle det kommende digitale coronapas.

Prisen for den førstnævnte app løb op i 35 millioner kroner alene i 2020, mens prisen for det sidstnævnte apps ventes at ramme 17,3 millioner kroner ved lanceringen i slutningen af maj.

Alligevel mener Netcompanys topchef og stifter André Rogaczewski ikke, at Netcompany eller andre it-virksomheder skal byde ind på denne type opgaver alene på grund af hensyn til bundlinjen.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Center for Cybersikkerhed advarer om alvorlige mangler: 75 procent af de danske virksomheder er for dårlige til logning

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Pandoras store it-investeringer har ført til fordobling af onlinesalget under corona

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Lars Seier headhuntede Mærsk-veteran til sit kryptoprojekt: “Jeg er sikker på, at Mærsk ville vælge en blockchain-løsning som Concordiums, hvis de i dag skulle bygge en blockchain-løsning fra bunden”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Skattestyrelsen mangler it-viden og der bør spares på it-konsulenterne: Her er It-rådets syv anbefalinger til skatteministeren

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Penneo dropper First North og vil noteres på hovedbørsen Nasdaq: Forventer at kunne hente 100 millioner kroner


Premium
Center for Cybersikkerhed advarer om alvorlige mangler: 75 procent af de danske virksomheder er for dårlige til logning
Log-filer er afgørende efter et cyberangreb, lyder det fra Center for Cybersikkerhed. Alt for mange virksomheder har ikke fuldstændige log-filer og det spænder ben for Forsvarets Efterretningstjenestes arbejde med at opklare cyberangreb i Danmark.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.