Artikel top billede

Mærsks cloud-boss "enormt positiv' overfor Microsoft nye løfte om at holde data inde i Europa: Her kommer det virkelig til at batte

Interview: Microsoft nyeste garanti om at alle europæiske data bliver i europæiske datacentre er godt nyt for danske virksomheder. Sådan lyder vurderingen fra cloud-chefen hos A.P. Møller Mærsk, Rasmus Hald.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Hvorfor Mærsks Cloud-chef glæder sig over Microsoft data-løfte
  • Se hvad Microsofts løfte betyder for danske virksomheder
777
4 min
Udsigten til, at Microsoft fremover vil sikre, at europæiske data ikke forlader EU, er godt nyt for danske virksomheder.

Det slår Rasmus Hald fast, der står i spidsen for cloud hos den danske shippinggigant A.P. Møller Mærsk.

“Det er enormt positivt.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.