Artikel top billede

Den nye direktion i Unik System Design. Fra venstre administrerende direktør Jens Find, produktdirektørerne Thomas Kjær Nielsen og Tonni Bjerregaard Rasmussen samt markedsdirektør Knud Møller.

Unik System Design fusionerer med Logicmedia: Får 200 medarbejdere

Unik System Design fusionerer med den mangeårige samarbejdspartner Logicmedia.

Det vejlensiske softwareselskab Unik System Design overtager partner-selskabet Logicmedia efter mangeårigt tæt samarbejde.

Det sker efter, at Unik System Design har ejet halvdelen af Logicmedia - der har hovedkvarter i Aalborg - i de seneste 10 år.

Begge selskaber er specialiseret i udvikling af systemer til bolig- og ejendomsadministration, hvor især Unik System Design har fået oparbejdet en stor forretning med i dag omkring 170 medarbejdere.

Efter fusionen af de to selskaber kommer dette antal op på omkring 200 medarbejdere med direktør Jens Find i spidsen.

Unik System Design meddeler, at Logicmedias stiftere og direktører, Tonni Bjerregaard Rasmussen og Thomas Tverskov Kjær indtræder som medejere af Unik System Design, hvor de nu også får plads i den samlede ledelse som produkt-direktører.

Selskaberne peger på, at målet er sammen at ‘udbrede intelligens digital boligadministration.’

Fusionen betyder blandt andet, at selskaberne nu ikke længere skal integrere deres løsninger med hinanden, men istedet kan ‘produktudvikle uden begrænsninger,’ lyder det.

“Når vi smelter vores virksomheder sammen til et fælles ejerskab, bringer vi kompetencer sammen, som kan løfte de eksisterende synergier og sammen udvikle nye stærke og spændende produkter. Det vil løfte vores samlede produktudvalg til et nyt niveau til gavn for vores kunder,” meddeler Jens Find.