Artikel top billede

Lars Engbork, CEO i Visma e-conomic.

Visma e-conomic med bedste regnskab til dato: Hæver omsætning med 18 procent

Regnskabsprogrammet Visma e-conomic kommer ud af 2020 med en omsætning, der er 18 procent højere end sidste år. Derved lander selskabet sit bedste resultat til dato. Få indblik i regnskabet her.

Visma e-conomic kommer flyvende ud af 2020.

Fjerde kvartal endte med at blive det bedste i selskabets 20-årige historie, og dette satte sig præg på det samlede 2020.

Omsætningen for året endte på 438 millioner kroner, hvilket er en stigning på 18 procent i forhold til 2019, hvor tallet lød på 367 millioner kroner.

”Vi er meget tilfredse med vores resultater i et 2020, hvor vores kunder virkelig havde brug for os i en usikker tid, og hvor regnskab og indsigt i egen virksomhed aldrig har været vigtigere," siger Lars Engbork, administrerende direktør i Visma e-conomic, i en meddelelse.

Bundlinjen stiger med godt 50 millioner kroner. De 149,5 millioner fra 2019 er blevet til 195,2 millioner kroner i 2020.

I løbet af 2020 har e-economic ansat 75 nye medarbejdere, hvor 30 er ansat i produktudvikling og 25 i kundeservice, der har været hårdt presset under corona. Derved endte medarbejderskaren på omkring 320 sidste år.

"Vores flotte resultat vidner da også om, at vores godt 155.000 kunder oplever, at vores cloud-baserede regnskabsprogram og øvrige digitale løsninger giver stor værdi, som letter de administrative processer og frigiver mere tid til kerneforretningen,” tilføjer direktøren.

Mere end 155.000 danske kunder

I løbet af sidste år har Visma e-economic udrullet en række nye digitale produkter og fintech-løsninger, lyder det.

Her påpeger Lars Engbork, at de fortsatte satningser som eksempelvis Smart Bank og Straksindbetaling på fintech-området har været en vigtig faktor for den fortsatte vækst.

"Det er en klar del af vores strategi, at vi konstant investerer i ny teknologi og nye løsninger, der kan forenkle og automatisere omkostningstunge, administrative processer hos de små og mellemstore virksomheder. I regnskabsåret 2020 lancerede vi eksempelvis flere produkter og funktionaliteter, end vi har gjort de sidste fem år tilsammen, og det afspejler sig tydeligt i årets regnskab,” lyder det.

Omkring 31.000 virksomheder blev nye kunder hos selskabet sidste år. Derved har Visma e-conomic omkring 155.000 danske virksomheder i kundekartoteket, fremgår det.

Lars Engbork forklarer, at væksten vil fortsætte i løbet af 2021, men resultatet relativt til omsætningen vil blive mindre i år.

Selskabet vil nemlig øge investeringsniveauet og forventer samtidig at ansætte 50 nye medarbejdere. Derudover planlægger selskabet af poste et tocifret millionbeløb ind i produktudvikling, oplyser selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.