Artikel top billede

Lars Engbork, CEO i Visma e-conomic.

Visma e-conomic med bedste regnskab til dato: Hæver omsætning med 18 procent

Regnskabsprogrammet Visma e-conomic kommer ud af 2020 med en omsætning, der er 18 procent højere end sidste år. Derved lander selskabet sit bedste resultat til dato. Få indblik i regnskabet her.

Visma e-conomic kommer flyvende ud af 2020.

Fjerde kvartal endte med at blive det bedste i selskabets 20-årige historie, og dette satte sig præg på det samlede 2020.

Omsætningen for året endte på 438 millioner kroner, hvilket er en stigning på 18 procent i forhold til 2019, hvor tallet lød på 367 millioner kroner.

”Vi er meget tilfredse med vores resultater i et 2020, hvor vores kunder virkelig havde brug for os i en usikker tid, og hvor regnskab og indsigt i egen virksomhed aldrig har været vigtigere," siger Lars Engbork, administrerende direktør i Visma e-conomic, i en meddelelse.

Bundlinjen stiger med godt 50 millioner kroner. De 149,5 millioner fra 2019 er blevet til 195,2 millioner kroner i 2020.

I løbet af 2020 har e-economic ansat 75 nye medarbejdere, hvor 30 er ansat i produktudvikling og 25 i kundeservice, der har været hårdt presset under corona. Derved endte medarbejderskaren på omkring 320 sidste år.

"Vores flotte resultat vidner da også om, at vores godt 155.000 kunder oplever, at vores cloud-baserede regnskabsprogram og øvrige digitale løsninger giver stor værdi, som letter de administrative processer og frigiver mere tid til kerneforretningen,” tilføjer direktøren.

Mere end 155.000 danske kunder

I løbet af sidste år har Visma e-economic udrullet en række nye digitale produkter og fintech-løsninger, lyder det.

Her påpeger Lars Engbork, at de fortsatte satningser som eksempelvis Smart Bank og Straksindbetaling på fintech-området har været en vigtig faktor for den fortsatte vækst.

"Det er en klar del af vores strategi, at vi konstant investerer i ny teknologi og nye løsninger, der kan forenkle og automatisere omkostningstunge, administrative processer hos de små og mellemstore virksomheder. I regnskabsåret 2020 lancerede vi eksempelvis flere produkter og funktionaliteter, end vi har gjort de sidste fem år tilsammen, og det afspejler sig tydeligt i årets regnskab,” lyder det.

Omkring 31.000 virksomheder blev nye kunder hos selskabet sidste år. Derved har Visma e-conomic omkring 155.000 danske virksomheder i kundekartoteket, fremgår det.

Lars Engbork forklarer, at væksten vil fortsætte i løbet af 2021, men resultatet relativt til omsætningen vil blive mindre i år.

Selskabet vil nemlig øge investeringsniveauet og forventer samtidig at ansætte 50 nye medarbejdere. Derudover planlægger selskabet af poste et tocifret millionbeløb ind i produktudvikling, oplyser selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere