Artikel top billede

Lars Engbork, CEO i Visma e-conomic.

Visma e-conomic med bedste regnskab til dato: Hæver omsætning med 18 procent

Regnskabsprogrammet Visma e-conomic kommer ud af 2020 med en omsætning, der er 18 procent højere end sidste år. Derved lander selskabet sit bedste resultat til dato. Få indblik i regnskabet her.

Visma e-conomic kommer flyvende ud af 2020.

Fjerde kvartal endte med at blive det bedste i selskabets 20-årige historie, og dette satte sig præg på det samlede 2020.

Omsætningen for året endte på 438 millioner kroner, hvilket er en stigning på 18 procent i forhold til 2019, hvor tallet lød på 367 millioner kroner.

”Vi er meget tilfredse med vores resultater i et 2020, hvor vores kunder virkelig havde brug for os i en usikker tid, og hvor regnskab og indsigt i egen virksomhed aldrig har været vigtigere," siger Lars Engbork, administrerende direktør i Visma e-conomic, i en meddelelse.

Bundlinjen stiger med godt 50 millioner kroner. De 149,5 millioner fra 2019 er blevet til 195,2 millioner kroner i 2020.

I løbet af 2020 har e-economic ansat 75 nye medarbejdere, hvor 30 er ansat i produktudvikling og 25 i kundeservice, der har været hårdt presset under corona. Derved endte medarbejderskaren på omkring 320 sidste år.

"Vores flotte resultat vidner da også om, at vores godt 155.000 kunder oplever, at vores cloud-baserede regnskabsprogram og øvrige digitale løsninger giver stor værdi, som letter de administrative processer og frigiver mere tid til kerneforretningen,” tilføjer direktøren.

Mere end 155.000 danske kunder

I løbet af sidste år har Visma e-economic udrullet en række nye digitale produkter og fintech-løsninger, lyder det.

Her påpeger Lars Engbork, at de fortsatte satningser som eksempelvis Smart Bank og Straksindbetaling på fintech-området har været en vigtig faktor for den fortsatte vækst.

"Det er en klar del af vores strategi, at vi konstant investerer i ny teknologi og nye løsninger, der kan forenkle og automatisere omkostningstunge, administrative processer hos de små og mellemstore virksomheder. I regnskabsåret 2020 lancerede vi eksempelvis flere produkter og funktionaliteter, end vi har gjort de sidste fem år tilsammen, og det afspejler sig tydeligt i årets regnskab,” lyder det.

Omkring 31.000 virksomheder blev nye kunder hos selskabet sidste år. Derved har Visma e-conomic omkring 155.000 danske virksomheder i kundekartoteket, fremgår det.

Lars Engbork forklarer, at væksten vil fortsætte i løbet af 2021, men resultatet relativt til omsætningen vil blive mindre i år.

Selskabet vil nemlig øge investeringsniveauet og forventer samtidig at ansætte 50 nye medarbejdere. Derudover planlægger selskabet af poste et tocifret millionbeløb ind i produktudvikling, oplyser selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere