Artikel top billede

Googles gør dit foto-album levende: Sådan vil Google skabe videofilm ud af dine fotos

Google tilbyder en spændende måde at lave film på ved hjælp af kunstig intelligens og nogle af dine yndlingsbilleder i dit fotoalbum.

Googles Foto-app bliver en tand snedigere i fremtiden.

Selskabet har igen været nede i værktøjskassen med kunstig intelligens, som nu kan bruges til at skabe små filmklip ud fra dine fotos.

Fremover vil du kunne udvælge to fotos, du synes om, der samtidig helst minder om hinanden. Og ud fra disse to, vil Google anvende kunstig intelligens til at puste liv i billederne.

Den nye funktion hedder ’cinematic moments’ og vil fungere i kommende versioner af både iOS og Apple-app’en.

Ud over den snedige foto-feature tilbyder den reviderede Foto-app også på mulighed for at lagre udvalgte billeder fra fortiden i en låst folder – eksempelvis for at kunne undgå at få billeder serveret fra en uheldig fortid inde i ens foto-feed. Dertil kommer mulighed for at gemme udvalgte fotos bag password eller fingeraftryk

Du kan læse om de øvrige nyheder i Google Fotos her og se funktionen i aktion nedenunder:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere