Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Googles gør dit foto-album levende: Sådan vil Google skabe videofilm ud af dine fotos

Google tilbyder en spændende måde at lave film på ved hjælp af kunstig intelligens og nogle af dine yndlingsbilleder i dit fotoalbum.

Googles Foto-app bliver en tand snedigere i fremtiden.

Selskabet har igen været nede i værktøjskassen med kunstig intelligens, som nu kan bruges til at skabe små filmklip ud fra dine fotos.

Fremover vil du kunne udvælge to fotos, du synes om, der samtidig helst minder om hinanden. Og ud fra disse to, vil Google anvende kunstig intelligens til at puste liv i billederne.

Den nye funktion hedder ’cinematic moments’ og vil fungere i kommende versioner af både iOS og Apple-app’en.

Ud over den snedige foto-feature tilbyder den reviderede Foto-app også på mulighed for at lagre udvalgte billeder fra fortiden i en låst folder – eksempelvis for at kunne undgå at få billeder serveret fra en uheldig fortid inde i ens foto-feed. Dertil kommer mulighed for at gemme udvalgte fotos bag password eller fingeraftryk

Du kan læse om de øvrige nyheder i Google Fotos her og se funktionen i aktion nedenunder:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere