Artikel top billede

TDC vil forgylde topchefer: 37 chefer vil kunne dele kæmpebonus på op mod 590 millioner kroner

TDC vil med ny bonusordning forgylde en snæver kreds på blot 37 chefer, som står til at kunne dele en pulje på 590 millioner kroner.

En snæver kreds på 37 TDC-chefer kan se frem til at tage del i en kæmpe bonus-pakke på op mod 590 millioner kroner, som TDC’s ejere - pensionskasserne ATP, PKA og PFA samt australske Macquarie stiller på højkant.

Ifølge Finans gælder den nye bonusordning ‘topledelse og visse nøglechefer.’

Ifølge en unavngiven kilde vil de 37 chefer kunne hæve deres bonus, hvis de frem mod 2023 når en række fastsatte mål.

De har tilsammen selv skudt 59 millioner kroner ind i ordningen, som de altså ifølge avisen vil kunne hente 10 gange igen.

Til gengæld risikerer de også at kunne miste 40 procent af deres indskud, hvis ikke målene bliver nået.

Finansdirektør Lasse Pilgaard siger til avisen, at det ‘realistiske mål’ er to til fire gange det beløb, som den enkelte chef har investeret.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere