Artikel top billede

(Foto: TDC)

TDC vil forgylde topchefer: 37 chefer vil kunne dele kæmpebonus på op mod 590 millioner kroner

TDC vil med ny bonusordning forgylde en snæver kreds på blot 37 chefer, som står til at kunne dele en pulje på 590 millioner kroner.

En snæver kreds på 37 TDC-chefer kan se frem til at tage del i en kæmpe bonus-pakke på op mod 590 millioner kroner, som TDC’s ejere - pensionskasserne ATP, PKA og PFA samt australske Macquarie stiller på højkant.

Ifølge Finans gælder den nye bonusordning ‘topledelse og visse nøglechefer.’

Ifølge en unavngiven kilde vil de 37 chefer kunne hæve deres bonus, hvis de frem mod 2023 når en række fastsatte mål.

De har tilsammen selv skudt 59 millioner kroner ind i ordningen, som de altså ifølge avisen vil kunne hente 10 gange igen.

Til gengæld risikerer de også at kunne miste 40 procent af deres indskud, hvis ikke målene bliver nået.

Finansdirektør Lasse Pilgaard siger til avisen, at det ‘realistiske mål’ er to til fire gange det beløb, som den enkelte chef har investeret.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere