Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ny Android 12 og to andre store nyheder fra Google I/O-konferencen

Googles nye design-sprog, Android 12 og fusionen mellem Googles Wear og Samsungs Tizen var nogle af hovednyhederne på Googles store I/O-konference. Få historien om nyhederne - og hør også Computerworlds erhvervsredaktør fortælle om opkøbsræset i it-branchen.

Podcast: Googles nye design-sprog, Android 12 og fusionen mellem Googles Wear og Samsungs Tizen var nogle af hovednyhederne på Googles store I/O-konference.

I/O løber over tre dage og det er her, at hele verdens søgemaskine, Android-ejer og overvågnings-biks lancerer sine nye ideer og produkter.

Computerworlds teknologiredaktør, Niels de Boissezon, har holdt nøje øje med det, som topchef Sundar Pichai og company har haft i ærmet på konferencen og har et overblik klar til dig.

Opkøbsræs i it-branchen

Og så har de seneste par uger budt på flere opkøb i den danske it-branche. Det er okøb, som med ét skaber en række større spillere.

Denne uge kunne Computerworld afsløre, at ITR Group, koncernen bag IT Relation, opkøbte Itadel, det tidligere TDC Hosting, med 260 medarbejdere og en omsætning på over 300 millioner kroner.

Et par uge før købte IT Relation outsourcing-leverandøren Progressive med 100 ansatte.

Det Svendborg-baserede DanOffice IT hev også checkhæftet frem for to uger siden. Her overtog selskabet infrastruktur-selskabet Edgemo fra Aarhus. Edgemo kom med 100 ansatte.

Og samme dag, 12. maj, købte belgiske 9altitudes danske Bredana Solutions med 50 medarbejdere. 9altitudes, der betegner Danmark som et seriøst vækstmarked, overtog det danske Microsoft-hus Optimate fra Kolding med 80 ansatte i februar.

Med i denne episode er derfor også erhvervsredaktør Rasmus Ferdinand Ginman, som forklarer hvorfor vi for tiden ser en it-branchen fyldt med opkøb og fusioner.

Vært på denne episode er chefredaktør Lars Jacobsen.

Husk også du kan abonnere på Inde i maskinen på iTunes (link), Spotify (link), Google Podcast (link) eller RSS (link).

Har du kommentarer eller forslag til podcasten er du velkommen til at skrive til lja@cw.dk.

Lyt videre: Du finder alle podcast i serien her