Artikel top billede

Dansk webshop tordner frem: Nu er Tyskland i sigtekornet

En kæmpemæssig lager- og automatiseringssatsning bliver nøglen til det tyske marked ifølge netbutikken Kids World.

Tiden er moden til den helt store ekspansion hos den vestjyske netbutik Kids World, som handler med legetøj og børnetøj online.

Efter 15 års vækst rettes blikket dog mod det tyske marked, som forventes at udgøre 10-15 procent af forretningen indenfor de kommende et til halvandet år, skriver Børsen.

I dag omsættes for et ’pænt trecifret beløb’ ifølge selskabet, der drives som enkeltmandsvirksomhed.

For at få held med ekpansionen investeres et tocifret millionbeløb i at fordoble lagerkapaciteten samt i et korps af lagerrobotter.

“Vi kan ikke konkurrere med de forskellige webshops og butikker i andre lande, hvis vi ikke er stabile på vores leveringer, og for at vi kan det er vi nødt til at automatisere mere,” fortæller medstifter af Kids World, Annette Lykke Nielsen til mediet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere