Artikel top billede

Efter stort DDoS-angreb langer Gigabit-direktør ud efter offentlige myndigheder

Gigabit-direktør Claus Østergaard Olsen er efter sidste uges DDoS-angreb kke tilfreds med den hjælp - eller mangel på samme - som han mener, at danske myndigheder burde stille til rådighed til virksomheder, der oplever cyberangreb.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvorfor Gigabits direktør ikke mener, at der er tilstrækkelig hjælp at hente for virksomheder, der er blevet cyberangrebet.
856
4:30 min
Da sikkerhedsfolk hos teleselskabet Gigabit i sidste uge var i alarmberedskab, var der ikke meget hjælp at hente hos de offentlige myndigheder, der ved allermest om cyberangreb i landet.

Et sted mellem 50 og 200 gigabit data blev onsdag sendt mod internetleverandøren. Angrebet var målrettet mod Gigabits DNS-servere og hjemmeside, som var nede i omtrent tre timer.

Efter de hektiske timer skulle det gå hurtigt med at reetablere sikkerheden.

Men gode råd hang ikke på træerne opdagede Gigabit, og ingen af de offentlige sikkerheds-enheder kunne være behjælpelige med viden på området.

Og det skuffer Gigabits direktør, Claus Østergaard Olsen.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Globeteam lå i forhandlinger med flere købere inden frasalg: Aggressiv ekspansionsplan venter nu forude - har afsat 'betydeligt beløb'

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Capgemini varsler kæmpe offensiv på det danske SAP-marked: Vil ansætte op til 40 nye konsulenter i år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Windows 11 lækket: Her er Microsofts kommende styresystem - se det her

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

KMD lander mangeårig kæmpe-aftale til mere end kvart milliard kroner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske Globeteam solgt: Aktiemajoriteten overtages af stor kapitalfond - skal nu gøres klar til international ekspansion


Premium
Globeteam lå i forhandlinger med flere købere inden frasalg: Aggressiv ekspansionsplan venter nu forude - har afsat 'betydeligt beløb'
Interview: Direktør for Globeteam Claus Moldow gør klar til offensiv ekspansion efter, at han, Morten Strunge Nielsen og Kirk Kapital har solgt det danske konsulenthus til den store norske kapitalfond Norvestor. "Pengene er afsat til organisk vækst i Danmark, men vi vil også komme til at se på opkøb," siger han.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.