Artikel top billede

(Foto: Fotis Fotopoulos)

Gigabit forventer at blive ramt af nyt stort DDoS-angreb en af de nærmeste dage - advarer kunder på forhånd om mulige internetudfald

Internet-leverandøren Gigabit forbereder sig lige nu på endnu et stort angreb fra de samme aktører, som lagde virksomhedens servere og hjemmeside ned i flere timer sidste uge. "Vi har en begrundet mistanke om, at de vil forsøge sig igen," siger direktør Claus Østergaard Olsen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvordan Gigabit forbereder sig til næste store angreb.
  • Læs hvor angriberne også har slået til i udlandet.
853
4:30 min
Det danske teleselskab Gigabit frygter lige nu, at de angribere, der i sidste uge lagde Gigabits DNS-servere og hjemmeside ned, vil forsøge sig igen - måske allerede i dag.

Mellem 50 og 200 gigabit trafik blev onsdag i sidste uge sendt mod teleselskabet, der blev lagt ned i omtrent tre timer.

Det store DDoS-angreb ramte efter at virksomheden havde modtaget et trusselsbrev fra aktører, der underskrev sig "Fancy Lazarus."

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

For tredje år i træk roder Netcompany rundt i bunden af Computerworlds image-undersøgelse - men der er en god forklaring, mener selskabet

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

SAS fortsat ramt af omfattende it-nedbrud: Hackergrupper kræver nu tre millioner dollar i løsesum

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Netcompanys nye lufthavnsplatform vil revolutionere måden, som vi rejser på: ”Vi er allerede blevet kontaktet af amerikanske, asiatiske og mellemøstlige lufthavne”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Netcompany skal udvikle EU's wallet, der kan blive konkurrent til Apple Pay: Sigter mod at lancere løsning til samtlige EU-borgere i 2026

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Konsulenthuset FiftyTwo taber millioner af kroner på forsinkede projekter