Artikel top billede

(Foto: Photo by rupixen on Unsplash)

E-handelsgigant rammes af dansk klagestorm

Danske kunder raser på Trustpilot over den svenske e-handels og betalingsgigant Klarna.

Den svenske e-handels- og betalings platformen Klarna bliver ifølge Børsen udsat for en regulær klagestorm på Trustpilot.

Ifølge det danske medie er kunderne især utilfredse med, at de har modtaget uvarslede rykkere på op mod 100 kroner og samtidig har svært ved at få fat på kundeservice.

Alene i maj har der været 34 klager fænomenet på Klarnas Trustpilot og samtidig ligger selskabet kundebarometer rating under middel.

Klarna: Dansk team er endnu ikke plads
Klarna, der har specialiseret sig køb nu og betaler-senere ordninger, oplyser, at problemerne blandt andet skyldes, at selskabet efter sin danske lancering i april, først nu er ved at have etableret hele sit team i Danmark.

“Det er skidt, at der indtil videre er danske forbrugere, der har haft en skuffende oplevelse med Klarna,” oplyser Klarnas kommunikationsansvarlig for Danmark Filippa Bolz i en mail til Børsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere