Artikel top billede

Bog: Byg en virksomhed op om AI – uden milliarder på lommen

Den helt nye bog The AI-First Company: How to Compete and Win with Artificial Intelligence giver praktiske råd og ideer om, hvordan AI og automatisering styrker forretning og virksomhed.

Gennem mange år var kunstig intelligens mere kunstig end intelligent, og mange tvivlede endda på, at det nogensinde blev til mere end bare en fiks idé.

Men i dag er AI, Machine Learning og selvlærende algoritmer – kært barn har mange navne – i rasende tempo ved at blive integreret del af alt fra industrielle systemer og ERP til smartphones og forbrugerservices.

I den helt nye The AI-First Company: How to Compete and Win with Artificial Intelligence giver investoren Ash Fontana en lang række praktiske råd om, hvordan man i praksis anvender AI og automatisering til at styrke forretning og virksomhed.

For ganske vist er de mest kendte AI-drevne virksomheder milliardforretninger som Facebook, Amazon, Microsoft, IBM og Google.

Men teknologien er blevet så tilgængelig og billig, at helt almindelige SMV’er og startups sagtens kan være med, og i bogen forklarer Fontana hvordan.

En af pointerne er, at teknologien ikke gør det alene. Der skal stadig være styr på de underliggende data.

Ligeledes skal man være opmærksom på, hvad man beder sin AI om. For ellers får man let resultater, man ikke rigtig kan bruge til noget.

Hvilket skaberne af supercomputeren i The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy jo lærte på den hårde måde, da den efter 7,5 millioner års arbejde konstaterede, at meningen med det hele var 42.

Endelig er det afgørende at forberede det hold af medarbejdere, der skal arbejde med AI, så man maksimerer værdien af deres indsats og sørger for, at de bruger tid og ressourcer optimalt.

Dette og meget andet kan man læse mere om i The AI-First Company: How to Compete and Win with Artificial Intelligence, der har fået en hel del gode skudsmål med på vejen.

Blandt andet fra den tidligere Google-topchef Eric Schmidt, der mener at ”[…] Ash Fontana provides not only a comprehensive framework for understanding AI, but also practical advice for developing an ‘AI-First’ mindset.”

Titel: The AI-First Company: How to Compete and Win with Artificial Intelligence / Forfatter Ash Fontana
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.