Artikel top billede

Dansk startup henter 335 millioner kroner fra amerikansk venturefond

Danske Eloomi har modtaget en 335 millioner kroner fra en amerikansk venturefond i en serie B-runde, der samtidig værdisætter tech-virksomheden til over en milliard kroner.

Den danske startup Eloomi, der står bag HR-teknologi og andet personalerelateret software, har modtaget en af de helt store kapitalindsprøjtninger i en serie B-runde.

Den amerikanske venturefond Great Hill Partners har for en tredjedel af Eloomi proppet 335 millioner kroner i det unge selskab, der blev stiftet i 2015, og som nu værdisættes til over en milliard kroner.

Det skriver Børsen.

Eloomi har også modtaget 45 millioner kroner fra eksisterende investorer, og med den nye kapital sigter virksomheden med omkring 100 medarbejdere nu efter at blive den næste danske unicorn - altså at blive værdisat til over en milliard dollar.

"Med de penge, vi får ind nu, og dem, vi har stående på bankbogen i forvejen, så har vi penge nok til at kunne realisere at blive den næste danske unicorn, hvis alt går godt, og markedet er med os," lyder det fra Eloomis direktør og stifter Claus Johansen.

Den store investering fra den amerikanske venturefond tog ifølge direktøren en måned, og var en forholdsvis simpel proces.

Eloomi har i dag kontorer i både København, London, Orlando og Florida.