Artikel top billede

Dansk startup henter 335 millioner kroner fra amerikansk venturefond

Danske Eloomi har modtaget en 335 millioner kroner fra en amerikansk venturefond i en serie B-runde, der samtidig værdisætter tech-virksomheden til over en milliard kroner.

Den danske startup Eloomi, der står bag HR-teknologi og andet personalerelateret software, har modtaget en af de helt store kapitalindsprøjtninger i en serie B-runde.

Den amerikanske venturefond Great Hill Partners har for en tredjedel af Eloomi proppet 335 millioner kroner i det unge selskab, der blev stiftet i 2015, og som nu værdisættes til over en milliard kroner.

Det skriver Børsen.

Eloomi har også modtaget 45 millioner kroner fra eksisterende investorer, og med den nye kapital sigter virksomheden med omkring 100 medarbejdere nu efter at blive den næste danske unicorn - altså at blive værdisat til over en milliard dollar.

"Med de penge, vi får ind nu, og dem, vi har stående på bankbogen i forvejen, så har vi penge nok til at kunne realisere at blive den næste danske unicorn, hvis alt går godt, og markedet er med os," lyder det fra Eloomis direktør og stifter Claus Johansen.

Den store investering fra den amerikanske venturefond tog ifølge direktøren en måned, og var en forholdsvis simpel proces.

Eloomi har i dag kontorer i både København, London, Orlando og Florida.
Premium
Pär Fors stempler ind som ny CEO hos NNIT: Her er hans første store opgaver som topchef
Mandag rykkede Pär Fors ind på hjørnekontoret hos NNIT. Efter 14 år med Per Kogut ved roret har den 55-årige svensker nu taget over. Med en masse international erfaring i rygsækken skal han nu tage konsulenthuset til næste niveau. "Når man er ny som mig, så kan man stille dumme spørgsmål. Det er en god mulighed, der ikke bør gå til spilde," siger han til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.