Artikel top billede

Staten skrotter pludselig kæmpe ESDH-udbud til 139 millioner kroner: Overvejer at holde dele af løsningen hjemme

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen trækker sit kæmpe udbud på et nyt ESDH-system til 139 millioner kroner tilbage med omgående virkning.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvorfor Udviklings- og Forenklingssstyrelsen pludselig trækker kæmpeudbud tilbage.
  • Læs om udbuddet, der blev sendt i markedet for mere end et halvt år siden.
370
2 min
Efter mere end et halvt år i markedet trækker Udviklings- og Forenklingsstyrelsen med omgående virkning sit kæmpe-udbud om drift af styrelsens ESDH-system tilbage.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.